Admissió Curs 2018 2019

La Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, en el títol II estableix el marc en el qual les Administracions educatives han de regular l’admissió de l’alumnat en els centres docents públics i privats concertats, de manera que es garantisca el dret a l’educació, l’accés en condicions d’igualtat i la llibertat d’elecció de centre, atenent una escolarització equilibrada entre tots els centres sostinguts amb fons públics de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu.
D’acord amb això, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha elaborat normativa pròpia per tal de regular l’admissió de l’alumnat als centres públics i privats concertats en els ensenyaments d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional, tant bàsica, com de grau mitjà i superior, així com programes formatius de qualificació bàsica.
Tota aquesta normativa, així com les resolucins on s’estableixen els calendaris i els procediments per a l’admissió de l’alumnat per al pròxim curs escolar 2018-2019, podrà ser consultada i descarregada en aquesta pàgina web a mesura que vaja establint-se.

One Comment

 1. Bon día,

  Estic interessada en visitar el vostre centre, però no sé si en el cas de la meua filla es podría escolaritzar en ell.
  Té 4 anys i està escolaritzada en un centre ordinari amb dictamen amb els recursos de PT, AL i educador.
  Ens estem replantejant la seua escolaritat per al pas a primària que seria al curs 2019/2020 perquè busquem un projecte educatiu diferent al que té al seu centre actual.
  Som de Puçol i a dia de hui està escolaritzada ací.

  M’agradaria visitar el vostre centre i que m’explicareu el vostre projecte perquè m’han parlat molt bé. No sé si feu portes obertes o podriem anar el día que ens citareu.

  Espere la vostra resposta.

  Gràcies

  Un saludet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *