FRIDAY FOR FUTURE al CRA Benavites Quart de les Valls

A proposta de les AMPAs a la darrera comissió coordinadora, el CRA Benavites Quart de le Valls es suma al moviment FRIDAY FOR FUTURE.

https://www.fridaysforfuture.org/

És un moviment que va començar l’agost de 2018 quan Greta Thurberg es va asseure enfront del parlament suec cada dia escolars durant tres setmanes, per a protestar contra la falta d’acció en la crisi climàtica. Va publicar el que estava fent a Instagram i Twitter i es va fer viral.

El CRA Benavites Quart de les Valls farà diferents accions en les setmanes vinents.

 

Dijous 9 de maig

Taller de creació de samarretes per al moviment.

Cal portar una samarreta blanca (preferiblement NO compreu-la. Una ja utilitzada, encara que tinga coses escrites es pot fer donant-li la volta.

Pintarem les samarretes amb el nostre lema particular de FRIDAY FOR FUTURE

Creació pancartes i lemes per als divendres.

 

ACCIONS DELS DIVENDRES:

Els divendres a partir del dia 9 vindrem a la classe amb les nostres samarretes blanques pintades i anirem proposant i valorant diferents reptes que anunciarem més avant.

One Comment

  1. Me parece bien la camiseta, pero aparte de la imagen es más importante las acciones, no utilizar carpetas de plástico, no utilizar vasos y platos desechables de plástico para las fiestas, promover desde dentro el no consumismo entre otras, las personas en general deberíamos estar muchísimo más concienciados, o en unos años ya no hará falta ni que nos preocupemos, me preocupa muchísimo nuestras acciones.

    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *