Estimades famílies!

Aquest curs arriba a la fi després d’una situació molt complicada i molt difícil per a tothom. Com ja sabeu el centre hui tanca les portes fins al dia 1 de setembre que tornarà carregat de novetats, il·lusió i amb moltíssimes ganes de treballar per una #TornadaSegura al centre. Fa tot aquest temps que duem treballant sense descans per intentar aconseguir que tot l’alumnat puga tornar a tindre una educació de qualitat i en condicions, amb el màxim temps de presencialitat possible i on estiga garantit sempre l’accés a tots els materials i recursos necessaris per a poder dur a terme el seu procés d’aprenentatge.

Tots i totes necessitem poder tornar a una “normalitat escolar” i ho volem fer de la millor forma possible, amb seguretat per a tothom, famílies, alumnat i professorat. Des de l’Equip Directiu volem desitjar-vos que passe un bon estiu, que gaudiu en família tot el que pugueu d’aquestes vacances tan atípiques, que agafeu forces per al que ha de vindre i que aprofiteu per a intentar desconnectar tot el que pugueu. Una vegada més us demanem que tingueu paciència i confiança en la vostra escola i en què en Setembre tot anirà bé.

Així que, fins ací, aquest curs escolar que sempre recordarem. Tanquem les portes hui per obrir-les de nou el pròxim 1 de Setembre, amb il·lusió, esperança i moltes ganes de treballar. Tots i totes juntes aconseguirem fer de la nostra escola un espai segur on poder continuar aprenent i creixent junts.

Moltíssimes gràcies per la confiança i ens veiem l’1 de Setembre!

Atentament… L’equip Directiu.

Cristina, Edu i Jaume