La nostra escola

Des del nostre centre duem a terme el projecte “Som més que un CRA”. Aquest projecte té com a finalitat realitzar una acció conjunta i consensuada de tota la comunitat educativa en busca d’una millora del procés educatiu, tant a nivell acadèmic, com a nivell personal, social i institucional.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2010-11 i durant el curs 2011-12, encara que no estava totalment definit el projecte, començàrem a treballar en comissions mixtes, que poden estar formades per qualsevol membre de la comunitat educativa. Al curs 2012-2013 encetàrem un grup de tallers setmanals dirigits tant per pares com mestres o col·laboradors on participaven l’alumnat per grups internivell.

Finalment el curs 2013-2014 se celebrà la primera jornada de portes obertes del CRA Benavites Quart que va reunir a tota la comunitat educativa i visitants d’altres centres. En aquesta jornada es van assentar les bases del projecte que hui en dia definim com “Som més que un CRA”.

Per a aquest curs continuem endavant per fer possible els somnis de la nostra escola on també volem renovar-los així que: “Us convidem a tots i a totes a SOMIAR LA VOSTRA ESCOLA.” 

Si voleu saber més coses sobre el nostre projecte que pretén formar als seus alumnes dins l’àmbit d’una ESCOLA DEMOCRÀTICA ho podeu llegir ens els apartats de Som més que un CRA 

 

També podeu observar la història d’un dels nostres projectes des d’aquest TIMELINE