Molt aviat comença el procés de matrícula a totes les escoles. Des d’aquest espai volem convidar-vos a informar-vos molt bé de la nostra escola, del que som, de com funcionem, que fem, la situació real de les infraestructures del nostre centre…

Si haveu arribat fins ací i esteu interessats en matricular els vostres fills i filles a la nostra escola ens agradaria que tinguereu present una cosa molt important:

A la web podeu trobar molta informació tant de la nostra trajectoria i els pilars que fonamenten el nostre PEC a l’apartat de “La nostra escola” i “Qui som” així com la nostra forma de treballar a l’apartat de “Com treballem”. Allí podreu fer-vos una idea del treball que s’està duent a terme a trets generals tant a infantil, primària com per part de l’equip d’orientació.

Tots els dubtes que tingau podeu solucionar-los via telefon del centre o bé via telegram abans de formalitzar la matrícula.

IMPORTANT!

Les places de menjador estan limitades per l’espai disponible. Si n’esteu interessades o interessats, contacteu amb l’equip directiu abans de formalitzar matrícula.