Competència comunicativa

Crea el teu propi programa de ràdio

Amb aquest artefacte digital us convidem a millorar la vostra competència comunicativa amb una aplicació molt senzilla. ANCHOR.FM (La podeu trobar tant per a dispositius Android com iOS).

Aquesta proposta consisteix en dissenyar el vostre programa de ràdio, des de la música de l’inici, anuncis publicitaris, presentació del programa, diferents apartats i seccions del programa (recomanacions, esports, events importants, notícies d’actualitat inventades o no…), cloenda del programa, música entre seccions, debats, trucades telefòniques dels oients, etc.

El més complicat d’aquesta proposta és el disseny del programa de ràdio, la producció en sí és molt senzilla gràcies a l’app de Anchor.fm, ja voreu que no té cap complicació.

  • El primer de tot és fer-se un guió del que volem aconseguir amb aquest programa de ràdio, quin és el nostre objectiu.
  • El segon pas consistiria en començar a donar forma a cadascuna de les nostres seccions i pensar qui parlar i quan de temps va a parlar.
  • El tercer pas és escriure tot allò que hem de contar al programa de ràdio. (Si ho fem en família és important que donem per escrit als nostres familiars les seues intervencions a no ser que siga una entrevista)
  • El quart pas és ficar-se mans a l’obra, una vegada tinc tot prepara’t ja puc començar a gravar en Anchor.fm i anar donant forma al meu programa.

Proveu i veureu que a més a més d’aconseguir un resultat espectacular podeu aconseguir passar un bon temps en família a la vegada que esteu treballant la nostra competència comunicativa. Estarem llegint, escrivint, redactant, organitzant, planificant, treballant l’oralitat…

Telediaris familiars (Proposta anterior)
(Proposta posterior) Històries fantàstiques multimedia
Tornar al curs: Competència comunicativa

Sense comentaris

Deixa un comentari

MESTRES
Jaume Olmos
Rol : Mestre
Continuar llegint