Competència comunicativa

Històries fantàstiques multimedia

En aquest cas us convidem a escriure i donar vida a històries fantàstiques en un format molt visual. Es tracta de fer xicotetes històries d’animació amb quatre propostes d’aplicacions diferents. Amb totes elles, el més important, sempre és la creativitat, la imaginació i el treball previ.

Toontastic

El primer que hauriem de fer és fer una mirada atenta a l’aplicació que anem a utilitzar. En el cas de Toontastic, Puppet Pals i Puppet Pals 2 és recomanable pensar primer els personatges i els escenaris que anem a utilitzar i després agafar una llibreta per a escriure el guió. Són aplicacions molt senzilles d’utilitzar però totes elles amb un gran potencial comunicatiu. El resultat és un artefacte digital molt espectacular que de segur que encanta a tots i totes.

L’altra opció és deixar volar la creativitat i la imaginació sense cap treball previ. Ficar-nos en parella amb un familiar i ficar en marxa l’aplicació SockPuppets+. Aquesta és una aplicació de titelles amb la que podriem inventar-nos una història “al vol”, és a dir, improvisar tota una conversa i anar inventant-nos el guió sobre la marxa. És molt important afavorir en el nostre alumnat la capacitat d’improvisació, la riquesa lèxica i tindre la capacitat de deixar volar l’imaginació sense tindre res preparat.

Sockpuppets+

Us animeu? Deixeu-nos en els comentaris les vostres creacions!

Crea el teu propi programa de ràdio (Proposta anterior)
(Proposta posterior) Els ous de pasqua parlants!
Tornar al curs: Competència comunicativa

Sense comentaris

Deixa un comentari

MESTRES
Jaume Olmos
Rol : Mestre
Continuar llegint