Competència comunicativa

Telediaris familiars

Aquesta és una proposta molt interessant i molt divertida. Es treballen totes les competències clau i hem de tindre en compte que tant el resultat com tot el treball previ és molt gran. La idea és treballar la notícia en companyia de la nostra família, al mateix temps que també compartim temps amb els nostres fills i filles. A més a més el exemple que donem dissenyat, escrivint i llegint en veu alta és un exemple que els xiquets i xiquetes no oblidaran mai.

La idea és escriure les notícies d’un telediari, ja pot ser amb notícies fantàstiques, notícies desitjables o bé notícies d’actualitat del teu centre, la teua classe, el teu barri o el teu poble.

L’aplicació que us recomanem aquesta vegada es diu TOUCHCAST. Una app amb molt de potencial i a la par molt senzilla d’utilitzar. Hi ha un fum de tutorials que podeu seguir, però al final, la maquetació és el de menys, el més important és tot el treball previ que hi ha darrere. Us animem a que intenteu fer uno i gaudiu. Ací us deixem un parell d’exemples:

Hui tenim la sort de compartir en vosaltres dos nous telediaris familiars. Aquesta vegada contem amb Alejandra i sa mare Silvia, i per un altre costat amb Alberto i sa mare Myriam. Estem convençuts de que us agradaran moltíssim i reconèixer publicament la gran feina que estan fent i el gran esforç tant preparant-lo com superant la seua vergonya a l’hora de gravar-ho. Enhorabona!

Us deixe amb els i les artistes!

TELEDIARI BENAVITES (TELEDIARI FAMILIAR) DE ALEJANDRA I SILVIA

TELEDIARI CARDOBER (TELEDIARI FAMILIAR) DE ALBERTO I MYRIAM

(Proposta posterior) Crea el teu propi programa de ràdio
Tornar al curs: Competència comunicativa

Sense comentaris

Deixa un comentari

MESTRES
Jaume Olmos
Rol : Mestre
Continuar llegint