A tots els mestres, familiars, companys i companyes que haveu arribat al nostre centre:

BENVINGUTS i BENVINGUDES!

Esperem que el vostre pas pel CRA Benavites Quart de les Valls siga profitós, i si al final de l’any marquem un poc el vostre cor, el treball estarà ben fet. Al mestres i families més veteranes, gràcies per tot el que ha passat fins ara, ha segut molt i ha segut molt bo.

El curs 2015 2016, serà un curs amb moltes novetats, equip directiu nou, lleis d’educació noves, una part de l’equip docent nou, i sobretot serà el primer any sense CAP LLIBRE DE TEXT, un esforç més que havem assumit i que gaudirem de la llibertat del treball per projectes i en equip creant i dissenyant el nostre propi material curricular.

Per a realitzar aquesta tasca els equips de cicle, les families, l’alumnat i el nostre entorn treballaran junts colze amb colze, aprofitant-se de l’experiència dels més veterans i de l’impuls dels més joves. Vos demane compressió paciència i diàleg entre companys i que els malentesos (que hi hauran) queden com anècdotes, i que adaptem el nostre ritme de treball a tots per anar tots junts cap un objectiu comú. Busqueu la zona del consens per al treball conjunt i valoreu l’esforç del tots i totes les membres del nostre equip.

Com som molt ambiciosos des de l’equip directiu vos demanarem implicació en comissions, sempre des de la voluntarietat i la disposició personal (que no és fàcil) però hi ha que donar, definitivament, un pas en davant.

Ens espera un any de treball conjunt per al que esteu preparats, i al final del curs, la recompensa serà especialment gratificadora.

Sempre que necessiteu alguna cosa sabeu que estarem, amb un somriure i tot el nostre afecte, el vostre equip directiu: Migue, Edu i Adrià.