Enguany per iniciativa de la Comissió Coordinadora escoltant les propostes de la Comunitat Educativa, s’ha organitzat una jornada de convivència i informació de diferents aspectes del nostre CRA. Al voltant de 250 persones entre mestres, famílies, alumnes i convidats han gaudit duran unes hores d’aquest fabulós ambient. Tot perfectament organitzat gràcies a la Comissió Coordinadora amb l’ajuda de voluntaris i la col·laboració dels Ajuntaments de Quart i Benavites.

La Font de Quart ha segut l’espectador de luxe d’aquest esdeveniment on mestres i families han mostrat les diferents comissions que hi han al CRA Benavites Quart de les Valls, s’han mostrat algunes de les Bones Pràctiques que s’utilitzen en classe, s’han promocionat diferents activitats extraescolar, les AMPES i la Comissió del Banc de llibres ha explicat amb detall la seua funció… i hem xarrat i rigut tots junt.

Al final la comissió de cuiners ha fet unes FANTÀSTIQUES paelles que hem gaudit amb molt bona gana.

 

Tots junt fent escola.  Tots juns SOMESCOLA.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/103172713881048796476/albumid/6194081466095633873?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]