NOTIFIQUE:

 

Estimades famílies!

Benvinguts i benvingudes a un nou curs escolar que dóna el seu començament hui. Encetem un any ple d’il·lusió i ganes per fer de la nostra escola una escola de tots i totes donant el millor de cadascú de nosaltres, alumnat, professorat i famílies. Ens agradaria donar-vos un poc d’informació sobre l’inici de curs:

 

– Menjador escolar: Necessitem urgentment que aviseu a l’equip directiu dels xiquets i xiquetes que volen quedar-se al menjador el mes de setembre per tal de poder organitzar-ho tot com toca. Com ja sabeu hem canviat d’empresa de menjador, enguany treballarem colze a colze amb Intur amb moltes novetats que ja us anirem contant. La responsable de menjador enguany serà Rosalina Belloso (mestra de 4 anys de Quart).

 

– Organització del centre: Tenim la sort de tindre a tots els i les mestres d’enguany a excepció del o la mestra de religió que encara no sabem res. Les tutories quedaran de la següent manera:

 

QUART DE LES VALLS:

3 anys: Laura Asensio

4 anys: Rosalina Belloso

5 anys: Maria Pascual

1r: Isabel Sacristán

2n: Miguel Ángel Gimeno

3r: Belen Galindo

4t: Marta Ferrer i Luís Gutiérrez

5é: Adrià Benet

6é: Cristina Gordillo

 

BENAVITES:

3 anys: Esther Gollart

4 i 5 anys: Rosa Girbés

1er: Ana Doñate

2n i 3r: Marta Ramos

4t, 5é i 6é: Jaume Olmos i Javier Hernández

 

Especialistes:

Anglès: Inés Cerverà i Mª José

Recolzament infantil: Tere Pacheco

Música: Paula Girón

Educació Física: Edu Cayuela i Luís Gutiérrez

Religió: (per determinar)

Pedagogia Terapèutica: Marta Ferrer

Audició i llenguatge: Irene Verdecho

Orientadora escolar: Ana Pacheco (SPE V03)

 

– Infraestructures: Com ja sabeu durant tot el curs anterior vam estar lluitant per la millora de les nostres infraestructures i espais. Després de molta lluita hem aconseguit els dos barracons a Quart. Un d’ells ens han dit de paraula que tard o prompte ens l’ampliaran per fer-lo més gran. A l’aulari de Benavites també ens han dit de paraula que ens ficaran un barracó per a dedicar-lo de forma exclusiva al menjador, però d’açò encara no sabem res. En quan tinguem notícies us anirem informant i demanant la vostra ajuda.

Esperem que enguany siga un any bo on tots i totes puguem anar a una i aconseguir fer de la nostra escola una gran escola. Si algú de vosaltres té algun dubte o alguna sugerència no dubteu en adreçar-vos a l’equip directiu el més prompte possible.

Gràcies per tot i comencem!

 

RECORDEU: El curs comença el dia 11 de setembre a les 09:00 h. Fins prompte!

 

Les famílies d’alumnes de tres anyets, la mestra es ficarà en contacte amb vosaltres per indicar-vos el dia d’entrada i de la reunió individual.

 

Important: Si algú de vosaltres conegueu a algú que no està encara en el grup de difusió del nostre centre digueu-li que es fique en contacte amb l’equip directiu. 656399577

 

Per favor recordeu fer els ingressos de les quotes de Banc de llibres i d’AMPA

 

Per a més informació: www.somescola.org o telefonant al cole.

 

Gràcies

 

Signat: Adrià Benet i Prats

Director del CRA Benavites Quart de les Valls

 

Quart de les Valls a, 1 de setembre de 2017