Des de la comissió de l’escola de pares vam estar analitzant les propostes que es feren en el primer café CRA. Hi havia moltes d’interessants, però després de debatre quines proposàvem per a treballar al següent café, vam pensar que hi havia una proposta des d’on s’abarcaven molts dels temes que isqueren relacionats amb l’educació emocional, la resolució de conflictes, l’acompanyament als nostres fills i filles…
Aquesta proposta és treballar un llibre que us facilitem en format electrònic per poder llegir-lo i compartir-lo en el nostre café CRA: “Cómo hablar para que los niños escuchen y cómo escuchar para que los niños hablen”.
Ho farem a mode de tertúlia, hem de llegir-se el primer capítol i podem marcar-se allò que ens haja cridat l’atenció, que vulguem comentar o preguntar i que ens servisca per a aprendre.
Així que vos esperem a tots i a totes el proper dijous 16 de novembre a les 16’45 a l’aulari de Quart de les Valls.
Animeu-vos a participar! Compartint aprendrem!!