Queda convocada la reunió ordinària del Consell Escolar i la Comissió Coordinadora, el proper  DIJOUS 30 de NOVEMBRE de 2017 a les 17:00 hores a l’aulari de QUART DE LES VALLS amb el següent i ordre del dia:

  • Aprovació actes. (Migue 5 min)
  • Bustia de somnis. (Migue 3 min)
  • Projecte Erasmus + (Adrià 5 min)
  • Eleccions Consell Escolar. (Adrià 15 min)
  • Acte de proclamació i constitució
  • Creació de Comissions de Consell Escolar
  • Ajudes biblioteques escolars (Edu i Marta 5 minuts) (nou punt)
  • Proposta Comissió de Comunicació (Marta 5 min)
  • Torn obert de paraula (Adria 10 min)

Duració aproximada 45 min.

Com podeu observar dins dels punts del dia figura el nom de la persona o persones que presentaran el punt i el minuts destinats a tractar el punt. Tot açò forma part de tècniques per a millora de les reunions que estem aplicant des de fa un temps al centre. També i pel mateix motiu els punts a tractar a la Comissió Coordinadora són oberts i podeu afegir qualsevol altre punt a tractar, per fer-ho envieu-me el nou punt i s’afegirà.

Quart de les Valls a divendres, 27 de novembre de 2017.

President del Consell Escolar del CRA Benavites Quart de les Valls