Ahir va ser el nostre primer dia sencer a Helsinki. Vam aprofitar el dia per a visitar la capital amb els companys i companyes de l’escola Inmaculada Concepción de Cullera i amb Tiina i Mabel, mestres de Finlandia que ens acolleixen al seu centres.

Pel matí vam visitar el centre, partint de l’estació de trens cap al port on més tard eixiríem cap a l’illa de Suonmelina. Després de dinar vam tornar a l’estació central per comprar els bitllets de tren que estem agarrant per anar a la primera escola que anem a visitar a Saunakalion (Jarvenpää).

Després de comprar els bitllets vam anar a donar una volta amb Mabel (mestra espanyola de pràctiques a Saunakalio), el seu home Arturo i Tiina, mestra Finlandesa que ens acolleix ací. Tots junts aprofitem per a sopar a un bar tradicional on ens van servir el plat típic finlandés “Reeinder”. En aquest sopar aprofitem per a organitzar totes les visites d’aquesta setmana.

I ara mateix, al tren, cap a la nostra primera escola. Aquesta vesprada us contarem com ha anat la nostra experiència a l’escola Finlandesa.

Podeu anar seguint el nostre viatge mitjançant les xarxes socials amb l’usuari @erasmuscrabq