Estimades famílies! Volem convidar-vos a la III Festa de Benvinguda al curs 2018-2019 enguany anomenada FAMILY CRA!

El FAMILY CRA és un moment molt especial al llarg del curs en el qual ens ajuntem tots aquells i aquelles que formem aquesta gran escola. Enguany volem fer-ho amb una jornada de benvinguda lúdica i festiva. Per eixe motiu us convidem a vindre i participar de tots els jocs, paradetes i estands que hi haurà al llarg del matí a la FONT DE QUART. Començarem a les 11:30 amb les paradetes i jocs en família fins les 13:00h que pararem per ficar-se mans a l’obra amb les paelles. Tots plegats continuarem la festa fins després de dinar. NO T’HO POTS PERDRE!

Enguany contarem amb el nostre I CONCURS DE PAELLES. Apunta’t amb el teu equip i gaudix d’una jornada fantàstica!

Animeu-vos i apunteu-vos al següent enllaç: https://goo.gl/forms/VeU0RlgiyepRJL0o1