CONSELL ESCOLAR / COMISSIÓ COORDINADORA

Queda convocada la reunió ordinària-continuació del Consell Escolar i la Comissió Coordinadora, el proper  dimecres 17 de juliol a les 16.00 hores a l’aulari de QUART DE LES VALLS amb el següent i ordre del dia:

 

  1.  Aportacions i modificacions al Projecte Educatiu de Centre i propostes de millora. (Adri 30 min)
  2. Tria empresa menjador escolar (Rosa 20 min)
  3. Aclaracions, després de les consultes a inspecció dels criteris admissió de menjador. (Adri 10 min)

 

Duració aprox 60 min.

 

Com podeu observar dins dels punts del dia figura el nom de la persona o persones que presentaran el punt i el minuts destinats a tractar el punt. Tot açò forma part de tècniques per a millora de les reunions que estem aplicant des de fa un temps al centre. També i pel mateix motiu els punts a tractar a la Comissió Coordinadora són oberts i podeu afegir qualsevol altre punt a tractar, per fer-ho envieu-me el nou punt i s’afegirà.

Quart de les Valls a dijous, 16 de juliol de 2019.

President del Consell Escolar del CRA Benavites Quart de les Valls