CONSELL ESCOLAR / COMISSIÓ COORDINADORA

Queda convocada la reunió ordinària del Consell Escolar i la Comissió Coordinadora, el proper  dilluns 11 de novembre a les 18.00 hores a l’aulari de QUART DE LES VALLS amb el següent i ordre del dia:

 

  1.  Aprovació actes. (Adrià 5 min)
  2. Bústia de somnis
  3. Aprovació PGA curs 2019 2020
  4. Torn obert de paraula 

 

Duració aprox 30 min.

 

Com podeu observar dins dels punts del dia figura el nom de la persona o persones que presentaran el punt i el minuts destinats a tractar el punt. Tot açò forma part de tècniques per a millora de les reunions que estem aplicant des de fa un temps al centre. També i pel mateix motiu els punts a tractar a la Comissió Coordinadora són oberts i podeu afegir qualsevol altre punt a tractar, per fer-ho envieu-me el nou punt i s’afegirà.

Quart de les Valls a dijous, 5 de novembre de 2019.

President del Consell Escolar del CRA Benavites Quart de les Valls