Miguel Soler, secretari autonòmic d’educació ha enviat un comunicat a les direccions que entre altres coses nomena:

“Una vegada finalitzada aquesta primera setmana de l’estat d’alarma i després que el govern de la Generalitat Valenciana ha aconseguit formalitzar la comanda de tres hospitals de campanya i ha treballat per a habilitar hotels a la disposició de les necessitats sanitàries, hem consultat de nou als responsables de la Conselleria de Sanitat sobre la necessitat de continuar mantenint oberts els centres educatius en aquest nou escenari. Se’ns ha indicat que ja no és necessari mantindre tots els centres operatius i disponibles i, que en cas de necessitar les instal·lacions d’algun centre educatiu, se’ns comunicarà perquè puga estar en condicions d’ús per al que determinen les autoritats sanitàries. De la mateixa forma, se’ns ha recordat que és necessari que fem un inventari de tot el material del qual disposem en els centres (impressores 3D, carboni actiu, màscares, guants i un altre material de laboratori) per si fora necessari utilitzar-ho. Per tant, ara només es tracta de tindre l’inventari fet i ja us comunicarem on heu de remetre eixe inventari i en el cas que siga necessari ja ens comunicaran el procediment per a poder fer-lo arribar als llocs que el necessiten. “

Per tant els dos aularis del CRA Benavites Quart de les Valls romandran tancats fins a nou avís.

Seguirem en contacte per les vies ja establertes.

Junts ho aconseguirem!

Comunicat complet en Valencià

Comunicat complet en castellà