Suspensió d’activitat docent en tots els nivells educatius (Universitats, Batxillerat, Educació Secundària i Infantil, Guarderies, Formació Professional i uns altres) a partir del dilluns 16 de març.

Després d’aquest comunicat oficial, es comunica a tota la Comunitat Educativa del CRA Benavites Quart de les Valls que des del dilluns no hi haurà activitat educativa als centres. Es buscaran sistemes de treball des de casa des de les diferents tutories, anirem ampliant el sistema a poc a poc.

A més, des de les alcaldies de Quart de les Valls i Benavites i la direcció del centre, es prega actuar amb responsabilitat i, des de les possibilitats familiars no acudir als aularis tampoc aquest divendres.

De tota manera, el divendres, els mestres estaran en horari habitual per atendre tant a l’alumnat que vinga com les famílies que necessiten orientacions o ajuda. I si que hi haurà servei de menjador.