Tot i estar confinats a casa i les dificultats que suposa la distància i no poder estar junts, el claustre, al complet, del CRA Benavites Quart de les Valls, ha continuat la seua formació per a millorar la seua competència. Després d’escoltar una primera vegada a David Ranz, ens quedarem que necessitàvem aprofundir més en el camp de la neurociència i la seua transmissió cap a la pedagogia i les metodologies que aplicarem dins del projecte educatiu del CRA Benavites Quart de les Valls.

Pel confinament s’ha utilitzat una plataforma de videoconferència que ens ha permés escolar el ponent i ficar damunt la taula els nostres dubtes per a continuar amb la millora del projecte educatiu del CRA Benavites Quart de les Valls.

Una de les conclusions ha sigut que seria molt interessant que la resta de la Comunitat Educativa també escoltara el que la neurociència diu al voltant del procés d’ensenyament i l’educació. Amb molta seguretat cap al principi del curs 2020 2021 es convoque un CAFÉ al CRA amb la presència de David Ranz perquè les famílies del nostre CRA puguen gaudir de tot el que ens pot oferir aquesta branca de la ciència.