Estimades famílies:

Ús escrit aquesta carta perquè hui es tanca un capítol al CRA Benavites Quart de les Valls per a donar pas a un nou equip que portarà el lideratge d’aquest apassionant projecte.

Fa huit anys que tinc l’honor de ser el cap visible d’aquest projecte i són moltes les persones que mereixen un reconeixement per ajudar-me al llarg d’aquests anys. Començar a dir noms seria un error, perquè segur oblide algun nom important i seria injust.

Sols puc dir que una part fonamental perquè el projecte funcione són les famílies, famílies i persones que han participat activament en AMPEs, Comissions, Consells, Bancs de llibres i infinitat d’activitats, de vegades puntuals i d’altres de llarg recorregut, que han fet d’aquest CRA, una Comunitat Educativa referent a escala de País.

Som objecte d’estudi a les facultats, formem part dels articles i llibres d’educació que formaran als mestres del futur i model que altres Comunitats Educatives estan copiant per intentar ser el que som.

Gràcies a tots i cada u de vosaltres que heu dedicat un minut en pensar propostes, heu invertit vesprades en comissions i reunions, heu discutit, parlat, demanat i suggerides propostes, heu plorat o rigut, ballat, cantat, interpretat i gaudit amb nosaltres. Cadascun aquests moments són els que fan que el CRA Benavites Quart de les Valls siga el que és.

Deixeu-me nomenar especialment a les Alcaldies de Benavites i Quart de les Valls, per estar aquí, pendents i donant resposta a cada necessitat. Menció especial als treballadors dels Ajuntaments que sempre s’han preocupat perquè no faltara res i tot funcionara com cal.

Ha estat un final complicat i pel camí segur queden molts errors per la meua part, per tots ells demane perdó.

Ha estat un plaer, un honor i un privilegi, quedaré a un racó al servei del nou equip a què li desitge bon vent i millor mar.

Des del meu cor… gràcies.

Adrià Benet Prats
Director del CRA Benavites Quart de les Valls 2011 – 2020