S’informa als centres que totes aquelles famílies que han “bloquejat” el val en intertar generar-lo, han de tornar a entrar a l’SMS que reberen el 5 de juny i tornar a introduir les dades correctes per a descarregar el val, ja que Consum va a procedir a realitzar un desbloqueig automàtic dels vals bloquejats.

Aquests vals estaran “desbloquejats” a partir del dijous 18 de juny i podran utilitzar-se fins a la data de validesa dels mateixos, el 23 de juny. DESPRÉS D’AQUESTA DATA, JA NO HI HAURÀ OPCIÓ DE CANVIAR-LOS.

És molt important que la família s’assegure que les dades a introduir per a descarregar el val siguen les correctes (preferiblement NIA i número de mòbil en el qual va rebre l’SMS), abans d’esgotar els quatre intents per descarregar el val i, en cas de dubte, han de consultar amb el centre escolar.

Es prega es done trasllat URGENT d’aquesta informació a les famílies.

Moltes gràcies.