Hui dia 1 de Juliol de 2020, al CRA Benavites Quart de les Valls, encetem una nova etapa. És moment d’agraïments a l’equip directiu que ens ha dut fins ací, un equip carregat d’il·lusió que sempre ha lluitat per fer de la nostra escola una escola de qualitat, participativa, dialògica, democràtica, inclusiva i en valencià. Ara arriba el moment d’estar a l’altura per poder continuar aquest projecte endavant amb l’interés de continuar millorant-ho, aprenent cada dia dels nostres errors i mirant al futur contant sempre amb la participació de tota la Comunitat Educativa. Aquest no és un projecte només de tres persones que entren com a equip directiu, aquest és i serà un projecte de tots i totes per a tots i totes, un projecte on tothom es puga sentir vinculat i animat a aportar el millor de si mateix. A la fi, tots i totes tenim un objectiu comú, el millor per als vostres fills i filles.

Volem una educació de qualitat per absolutament tots i totes, sense condicions. Volem una escola que respecte a cadascú del nostre alumnat, entenent el seu propi procés d’aprenentatge com un moment únic, tractant d’aconseguir que puguen volar ben alt i arribar allà on ells i elles desitgen. Volem una escola on tothom puga sentir que forma part d’un projecte viu i en moviment, que aprén, creix, s’enganya i comet errors però que aprén d’ells i no deixa de millorar. Volem una escola on cada xiquet i xiqueta puga extraure tot el seu potencial i on es respecte els seus processos de vida. Volem una escola VIVA, ACTIVA i SOMIADORA!

Des de hui, el nou equip format per Cristina, Edu i Jaume, intentarem fer tot el possible perquè companys i companyes (professorat), famílies, alumnat, AFAS, Ajuntaments i altres entitats us pugueu sentir part activa i fonamental d’aquest projecte. Tots junts aconseguirem fer realitat l’escola que somiem.

Atentament, Jaume.