PRIMERES INDICACIONS A LES FAMÍLIES

Estimades famílies:

Ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos de les primeres mesures que hem pres respecte a l’organització del pròxim curs escolar, seguint les indicacions que hem rebut de la Conselleria d ́Educació per als centres públics. Aquestes mesures són a dia de hui, el que vol dir que tot açò pot variar d’ací a setembre segons canvie la situació social de la pandèmia.

ASPECTES GENERALS

Es manté l’horari lectiu complet en totes les etapes. En Infantil i Primària l’alumnat tindrà 25h lectives setmanals. L’horari quedarà de la següent manera:

Setembre i juny:

  • De 09:00h a 13:00h.

D’octubre a maig:

  • Dilluns i dimarts de 09:00h a 13:00h i de 15:00h a 16:30h. 
  • Dimecres i dijous de 09:00h a 12:30h i de 15:00h a 16:30h. 
  • Divendres de 09:00h a 13:00h.

INFANTIL I PRIMÀRIA

Tot l’alumnat vindrà a l’escola tots els dies en horari complet.  Les entrades i les eixides possiblement, hauran de ser escalonades evitant l’aglomeració de gent. 

 • De 3 anys a 4t EP els grups seran de convivència estable amb mínim un tutor a l’aula que interactuarà amb el grup totes les hores, sense distància interpersonal ni mascareta. L’alumnat podrà compartir tot el material disponible a la seua aula amb total normalitat, però no podran compartir els materials amb altres grups de convivència estable. 
 • 5é i 6é EP en un principi no es consideren grups de convivència estable el que vol dir que alumnes i mestres hauran d’estar separats per la distància mínima interpersonal i amb mascareta (1,5 metres). És possible que segons les últimes instruccions d’inici de curs publicades amb el vist-i-plau d’Inspecció Educativa es puguen convertir en grups de convivència estables, però açò encara no es pot confirmar.
 • Els especialistes impartiran classe a l’aula segons l’horari de cada grup, amb l’estructura habitual, en la mesura que siga possible. Sempre ho faran mantenint la distància interpersonal d1,5 m i amb mascareta. A més a més, sempre que siga possible i el temps ho permeta eixiran a fer les classes a l’aire lliure.

Serveis i activitats complementàries:

Estem treballant per a poder oferir els serveis complementaris bàsics com el menjador i la major quantitat d’activitats  complementàries possibles. Encara no sabem si serà possible poder fer excursions com hem fet altres anys, estem a l’espera de més informació al respecte. Encara així volem dir-vos que anem a fer tot el possible perquè el nostre alumnat no deixe de gaudir d’eixos moments tan importants com són les eixides escolars. Aprofitarem l’espai natural que té el nostre terme tant a Quart com a Benavites per a gaudir més encara del contacte amb la natura i un aprenentatge molt més vivencial basat en el seu entorn més proper. Ho farem sempre complint les mesures de protecció i prevenció necessàries que exigeix la Conselleria d́’Educació i Sanitat.

Mesures bàsiques de prevenció i protecció:

 • Recomanem que tots els alumnes porten mascareta a l’escola, amb el nom escrit, guardada en una bosseta dins de la seva motxilla, per si de cas la necessiten.
 • Els moments en què no es puga garantir la distància mínima interpersonal de 1,5 metres serà obligatori l’ús de mascareta: els desplaçaments, quan vagen al bany, etc.
 • Segurament els patis hauran d’estar dividits en diferents zones per evitar la relació entre els diferents grups escolars del centre.
 • Fomentarem la higiene bàsica de mans amb aigua i sabó.
 • En entrar i sortir de l’escola i de l’aula, tant professorat com alumnat hauran d’utilitzar gel hidroalcohòlic.
 • Serà recomanable reduir al màxim el material que puguen dur de casa (Joguines, paraigues, …)

Comunicació amb les famílies:

Anirem comunicant-vos mitjançant la web del centre i els canals de Telegram tota la informació i les novetats tant sobre el servei de menjador, protocols, monitores i el seu desenvolupament com de la resta d’informació del centre.

En cas d’un nou possible confinament:

Esperem que no es done el cas, però si arribem a eixe punt des del centre garantirem que tot l’alumnat del nostre centre puga comptar amb tots els mitjans i recursos necessaris per poder continuar desenvolupant el seu propi procés d’aprenentatge amb la màxima normalitat possible encara que siga des de la distància. Des del centre lluitarem perquè tot l’alumnat tinga tot el material necessari per poder mantindre un contacte habitual amb els seus companys i companyes i el seu professorat. Gràcies a la vostra col·laboració amb el Banc de Recursos, la col·laboració de l’AMPA i la col·laboració. dels Ajuntaments enguany farem una inversió molt forta en material i en tecnologia per poder paliar tot el dany causat en un possible confinament.

TOTES AQUESTES MESURES ES PODRAN VEURE MODIFICADES SI HO INDIQUEN LES AUTORITATS EDUCATIVES I SANITÀRIES.

L’Equip Directiu i tot el claustre continuem treballant de valent per a planificar el pròxim curs i concretar més indicacions; us preguem paciència i comprensió. A la nostra escola convivim al voltant de 250 persones diàriament (150 a l’aulari de Quart i uns 100 a l’aulari de Benavites), amb espais molt limitats, aspectes que dificulten enormement una organització escolar tan aliena a l’acostumat en un centre educatiu. Per sort, contem a una implicació molt gran per part dels nostres Ajuntaments que estan ajudant i col·laborant en tot el que els anem demanant, una ajuda impagable. Esperem que, donada la singularitat del pròxim curs, conèixer amb antelació les circumstàncies en què es desenvoluparà l’activitat en la nostra escola ajude al fet que cada família puga organitzar-se amb temps i puga afrontar el curs amb confiança i tranquil·litat. El més important per a nosaltres és el benestar de tots i cadascú del nostres alumnes i que cap família ho passe mal per haver de vindre a l’escola. Per això, quedem a la vostra disposició per a qualsevol assumpte que necessiteu consultar.

Desitgem que estigueu tots bé de salut i ànims per casa. Cuideu-se molt i gaudiu de l’estiu.

ATENTAMENT L’EQUIP DIRECTIU

Descarregar en PDF: Informació previsió Curs 20-21 a les famílies