Estimades famíles!

Com ja sabeu el termini per a sol·licitar la beca de menjador per al curs 2020-2021 ja està obert. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 29 de juliol. Per poder sol·licitar-la:

  • Si la ja vau demanar el curs passat tan sols heu de signar el borrador que us genera en WebFamilia i dur-la al centre amb les modificacions oprtunes si són necessàries. En cas de no poder accedir a web familia i imprimir-la podeu acudir al centre i ho farem junts. 
  • Si no la vau demanar el curs passat s’ha d’omplir un document que podreu trobar a l’anexe 1 de la convocatòria. Es imprimir i omplir. Si no podeu veniu al centre i ho farem junts. Més informació: http://ow.ly/DKAF30qWsKH  
  • Les famílies nouvingudes no fa falta que vingau ara, ho farem en el moment de formalitzar la matrícula.

Ací teniu l’ordre que regula les sol·licituds de menjador amb l’anexe 1 per poder descarregar i omplir:

El dijous 8 de juny estarem a l’aulari de Benavites de 9 a 12 per poder atendre-vos correctament i el divendres 9 igual de 9 a 12 a l’aulari de Quart. Si no podeu estos dies no patiu que la setmana que ve continuarem. Ja us informarem dels horaris a cada aulari. 

Recordeu que per a mes informació podeu tocar directament al centre (962 617 390644 697 209), o be per correu electrònic a direccio@sommesqueuncra.org o be via telegram a @DireccioSommesqueunCRA