Estimades famílies, alumnat i professorat,

Moltíssimes gràcies a tots i totes! Amb la vostra col·laboració i l’actitud exemplar de tots i totes, podem dir que ha sigut molt fàcil dur a terme totes les mesures plantejades al nostre Pla de Contingència i Continuitat. Gràcies també als ajuntaments per la seua col·laboració i interés mostrat per aconseguir la #TornadaSegura que tots i totes desitjàvem.

Informar-vos que s’han respectat totes les mesures contemplades en el Pla de Contingencia i Continuitat del nostre centre, i que la normalitat i les ganes de tornar a gaudir d’una Educació pública i de qualitat han sigut els únics aspectes a destacar.

Animar-vos a continuar així, les cares d’alegria i mostres d’entusiasme dels xiquets i xiquetes per vindre a escola no te preu. Amb l’esforç continuu de tothom de ben segur que tot anirà bé.

Atentament, l’Equip directiu del CRA.