Estimades famílies, companys i alumnat!

Demà comencem les classes! Demà és un gran dia per a tots i totes, un dia carregat d’il·lusió, energia i alegria però a la vegada també carregat de temors i incerteses. Demà com ja sabeu no és un inici de curs qualsevol, és una tornada a les aules diferent. Ens hauria encantat poder tornar com sempre, amb una festa de benvinguda, música, disfresses, alegria… però aquesta vegada no podrà ser. Encara així farem que el nostre alumnat estiga segur, tranquil, seré i es trobe com si estiguera en casa. Entre tots i totes de segur que aconseguirem que el nostre alumnat trobe l’escola com si fos la seua llar, un lloc on poder parlar obertament, compartir el que sent i continuar el seu creixement personal.

Quan falten unes quantes hores, des de l’Equip Directiu volem demanar-vos a tots i totes que ens ajudeu a fer de la nostra escola un espai segur on tothom es puga desenvolupar plenament. Us demanem un esforç en la puntualitat, en la responsabilitat diària i en l’aplicació de les normes de seguretat establertes al nostre protocol. Som conscients que no és senzill, però si tots i totes tenim paciència i fiquem el millor de cadascú segur que tot anirà bé.

Donar-vos les gràcies de tot cor a les famílies per confiar plenament en el nostre claustre i tot el seu treball, als companys i companyes per tot l’esforç d’aquesta setmana per aconseguir posar en marxa tots els protocols i aconseguir adequar les seues aules i el treball diari a aquesta nova normalitat. Gràcies als ajuntaments pel gran esforç que estan fent per dotar de serveis extres als nostres aularis i millorar així la tornada segura a les escoles. Gràcies també a les AFA perquè des de l’ombra estan fent un treball que no es veu i que beneficia a tota la nostra escola. Però sobretot gràcies al nostre alumnat, perquè sense ells i elles la nostra escola no seria possible. Per tots ells i elles, lluitarem i treballarem sense descans perquè després de set mesos necessiten tornar a una nova normalitat on poder desenvolupar-se i créixer com es mereixen, amb una escola de qualitat per a tots i totes.

Gràcies i ens veiem demà! Us deixem els mapes de les entrades i eixides.

AULARI DE BENAVITES

AULARI DE QUART DE LES VALLS