Hui 7 de setembre ha sigut la tornada segura a les nostres aules. Un dia que tots i totes estàvem esperant des de fa temps i que per fi s’ha fet realitat. Gràcies a la col·laboració de tots i totes hem aconseguit que les entrades, eixides, patis, ús de banys, classes, menjador… es faça de la forma més segura possible. A la fi, és qüestió d’acostumar-nos a una sèrie de rutines que fan l’escola una mica diferent però que d’ací a uns mesos tindre tan interioritzades que no seran una càrrega.

L’alumnat ha demostrat que tenia moltíssimes ganes per tornar a veure els seus companys i companyes, als mestres, tornar a la rutina… s’han portat de deu i han acceptat totes les mesures sense cap problema. La serenitat i confiança per part de les famílies ha sigut fonamental per poder afrontar aquest dia. Gràcies!

Per acabar tornar a donar les gràcies a tot el professorat per preparar aquesta tornada segura de la millor forma possible.

A final de cada setmana us informarem de la situació al nostre centre. Segur que no hi haurà res roin que comunicar 🙂

Tot anirà bé! Continuem!