Estimada Comunitat Educativa,

Com ja sabeu tot el claustre del nostre centre es va incorporar al seu treball en el dia d’ahir. Tenim algunes cares noves que d’ací poc us anirem presentant. Tot l’equip hem vingut carregats d’energia i il·lusió per fer d’aquest curs tan diferent un curs on tot el nostre alumnat puga gaudir d’una educació de qualitat tal com es mereix. Són molts els canvis que hem d’establir per qüestions de seguretat marcades per la Conselleria de Sanitat i Educació. Estem fent tot el que està a les nostres mans per poder garantir espais de qualitat amb una atenció el més personalitzada possible. Som conscients de la necessitat de tornar a obrir la nostra escola i poder donar-li als nostres xiquets i xiquetes l’atenció que realment es mereixen.

Des de l’Equip Directiu i el claustre farem tot el possible per garantir una #TornadaSegura a les aules, apostant per una entrada escalonada, horaris d’entrada i eixides diferenciades, dos mestres per aula, bona ventilació, higiene permanent i sobretot garantint la distància de seguretat entre tots els grups de convivència estable. Aquesta vesprada presentarem el nostre PLA de Contingència i Continuïtat al Consell Escolar. Una vegada aprovat el penjarem en la web perquè tothom tingueu accés a ell i pugueu llegir-lo en tranquil·litat.

Al mateix temps, informar-vos que demà a la vesprada (encara no podem confirmar-vos l’hora) farem una reunió virtual a la qual podreu assistir tots i totes les persones que estigueu interessades on explicarem de forma detallada el Pla de Contingència amb les mesures concretes a cada aulari. També informar-vos que habilitarem una pàgina en aquesta web anomenada FAQs COVID-19 on trobareu totes aquelles preguntes que us feu contestades per l’Equip Directiu de la millor forma possible. Podeu anar enviant-les al correu que hem habilitat: covid19@sommesqueuncra.org

Segurament també us pregunteu quins seran els i les mestres dels vostres fills i filles. Doncs ací us passem la relació de mestres i en quin grup estaran:

També informar-vos que si podeu accedir a WebFamília, podeu consultar l’estat de la BECA que heu demanat. La majoria ja teniu resposta. Si algú no pot accedir, podeu ficar-vos en contacte amb direcció o bé per correu electrònic direccio@sommesqueuncra.org, per telèfon al 644 697 209 o per telegram a @DireccioSommesqueunCRA

Per acabar, comentar-vos que ens estem reunint amb els Ajuntaments tant de Benavites com de Quart de les Valls per treballar de forma conjunta i aconseguir entre tots i totes l’escola més segura possible. Els dos Ajuntaments estan fent tot el possible per ajudar al nostre centre en tot el que els estem demanant. Podem assegurar-vos que estan fent un treball de 10.

Per finalitzar informar-vos que abans del dia 7 necessitarem que ompliu i signeu un document elaborat per Conselleria d’Educació i Sanitat anomenat “MODEL DE DECLARACIÓ RESPONSABLE”. Aquest document l’haureu d’enviar o bé per mail a secretaria@sommesqueuncra.org o bé ficar-lo al xiquet o xiqueta dins de la motxilla el primer dia d’escola. És importantíssim!

Gràcies per la vostra paciència i la vostra confiança! Demà més informació!