Estimades famílies,

Arribem a la festivitat del 9 d’Octubre amb ZERO casos positius diagnosticats a la nostra escola. Hem aconseguit amb l’esforç de tothom que les nostres aules continuen amb zero casos i sense la necessitat de passar a un ensenyament a distància.

Ara és moment d’agafar forces en aquest pont, ja sabeu que demà dia 9 i el dilluns 12 són festius.

Abans de desitjar-vos un feliç pont ens agradaria recordar-vos que el nostre alumnat està sent un gran exemple cada dia a l’escola. Són capaços de mantenir les distàncies, mantenir una correcta higiene de mans, tindre cura a l’hora de compartir els materials, desinfectar els materials si ha estat utilitzats per un altre grup i a més a més sempre però sempre duen la mascareta ben ficada. Són un veritable exemple a seguir.

És cert que la nostra Comunitat té uns números molt bons i això és gràcies al fet que tots i totes som responsables amb les mesures de seguretat tan necessàries, però és importantíssim que no baixem la guàrdia. Hem de continuar sent un exemple a seguir per tothom.

No podem relaxar-nos i caure en errors que poden perjudicar seriosament a l’educació dels nostres fills i filles i a la salut de la gent que més estimem. Per això us demanem que continuem intentant evitar les aglomeracions a les portes de l’escola, fer rogles per parlar, el no dur la mascareta o llevar-se-la quan estem parlant. La situació que estem vivint és molt complicada per a tothom però si els nostres fills i filles són capaços d’afrontar aquesta situació amb eixa responsabilitat nosaltres no hem de ser menys.

Gràcies, una vegada més per la vostra confiança i el vostre respecte a les mesures de seguretat. Gràcies a la responsabilitat individual de cadascú cada dia estem salvant vides. Continuem així, agafant forces aquest cap de setmana llarg i tornant a la càrrega el dimarts amb més alegria i il·lusió que mai.

Ens veiem el dimarts 13 d’Octubre! Feliç 9 d’Octubre!