Estimades famílies la facturació de setembre està pràcticament revisada i es passarà pel banc els propers dies. Les famílies que encara no han completat el formulari per a donar les dades bancàries es facturarà amb un rebut que caldrà ingressar al compte indicat.

Per altra banda us deixe una taula on estan especificades les properes remeses que es passaran el dia 15 de cada mes amb els descomptes corresponents segons l’ajuda de menjador que es tinga.

 

Els menú mensual es penjarà habitualment a la web del CRA tot i que també el podreu consultar a la web oficial de l’empresa de menjador.

Us deixe dos tutorials per a poder consultar el menú.

https://youtu.be/6m6-jlFmq1s

Des de l’ordinador

https://youtu.be/4-peOXBHkPM

Des del mòbil.

 

Per últim comunicar-vos que ES IMPRENCINDIBLE que l’alumnat de primària porte una bossa o una caixa menuda per a guardar la mascareta durant el dinar, sense que acabe damunt la taula o en altre lloc poc adient. També recordar que cal canviar o rentar la mascareta, TOTS ELS DIES.