Estimades famílies, alumnat i professorat,

Com ja sabeu, aquestes setmanes estan sent més complicades. A poc a poc la pandèmia va agafant més força i s’està escampat més del que esperàvem. La nostra escola en aquestes darreres tres setmanes ja s’ha vist afectada amb confinaments d’alumnes de forma parcial per contactes estrets. Sanitat Pública, per cautela i prevenció, ha tancat una aula d’infantil durant un dia davant un fals positiu, i ara aquesta setmana una classe de primària 🙁 No és senzill, però des del centre garantirem que les classes puguen continuar des de la distància. 

Salut Pública és l’encarregada d’activar i desactivar els protocols d’aïllament en el cas de positius al nostre centre i és ella qui ens marca les directrius a seguir. Si continuem sent igual de responsables i cautelosos que fins ara, segur que tot anirà bé.

Hui més que mai hem de seguir les mesures de prevenció i seguretat recomanades a tots els llocs, higiene de mans, mascareta, distància de seguretat i ventilació. La Comissió Covid del centre on tenim un bon grup de sanitaris, ho té ben clar, hui més que mai, i a pesar de l’arribada del fred, hem de continuar amb una bona ventilació a les aules, i per eixe motiu recomanem a totes les famílies vestir als xiquets i xiquetes per capes, perquè puguen anar abrigats segons les necessitats que tinguen. De cara a l’hivern hem de tindre clar que és preferible que l’alumnat que ho necessite es duga una manteta per a les cames abans que tancar les finestres de classe. Tots els experts reconeixen que una ventilació adequada millora i molt l’aire a les nostres aules i rebaixa les possibilitats de contagi.

Ho hem estat fent molt bé fins ara, continuem així, amb prudència i prevenció, respectant totes les mesures de seguretat i minimitzant al màxim les possibles situacions de risc.

Per tú, per nosaltres, per TOTS i TOTES! Junts segur que ho aconseguirem!