Estimades famílies,

El primer trimestre està a punt d’acabar-se i per eixe motiu us informem que prompte efectuarem el lliurament de l’informe trimestral. En aquesta ocasió, us farem arribar un informe amb les valoracions tant per part de l’alumnat com per part del professorat. Amb aquest informe pretenem aportar-vos una informació QUALITATIVA de com aprenen els vostres fills i filles i com es veuen ells i elles en tot aquest procés d’ensenyament-aprenentatge. També trobareu un espai reservat per a vosaltres, per a què ens feu arribar els comentaris que creieu oportuns, així com perquè pugueu reflexionar sobre el que han escrit els vostres fills/es.

La informació de les notes numèriques eixiran publicades a la web família únicament, per aquest motiu us demanem que comproveu al llarg de la propera setmana que teniu correctament habilitat l’accés a la plataforma de WEBFAMILIA. En el cas de que no pugau entrar podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres per tal de buscar la solució. Podeu contactar directament al correu de secretaria@sommesqueuncra.org per resoldre qualsevol errada o problema.

Com entrar en WEBFAMILIA:

  1. Entrar a la web de WEBFAMILIA (https://familia.edu.gva.es/wf-front/myitaca/login_wf)
  2. Introduir les vostres dades (Usuari és el vostre DNI i contrasenya la que te van enviar al correu electrònic)
  3. En cas de no conèixer la contrasenya heu de fer click en He oblidat la contrasenya(Et demanarà que fiqueu el vostre DNI i el vostre correu electrònic)
  4. Si no vos arriba la contrasenya al correu és perquè el correu indicat no coincideix en el correu que està validat a ITACA. En aquest cas haureu de ficar-vos en contacte amb l’equip directiu mitjançant secretaria@sommesqueuncra.org enviant el vostre nom complet, DNI i correu electrònic.

Gràcies!