Estimades famílies, alumnat i companyes mestres,

Esperem que hàgeu pogut gaudir d’un bon inici d’any i unes bones festes en família. Demà tornem a l’escola per començar el segon trimestre. Com ja vàrem fer al Setembre des del centre anem a fer tot el possible per fer que aquesta tornada a les aules siga una #TornadaSegura i en les millors condicions possibles. El professorat farà tot el que estiga a les seues mans per assegurar espais segurs al nostre centre i que els xiquets i xiquetes puguen gaudir del seu procés d’aprenentatge de la millor forma possible.

Com ja sabeu, la situació ara és més complicada que fa uns mesos. La incidència acumulada dels últims dies ens obliga a ser encara més cautelosos i prudents, per això una vegada més us demanem responsabilitat i prudència. És de vital importància que a la mínima que noteu qualsevol mena de símptoma us quedeu en casa i us poseu en contacte amb la major brevetat possible amb el vostre centre de salut de referència. Que la tornada a les nostres aules siga segura és un treball de tots i totes assumint la responsabilitat individual que ens toca a cadascú i cadascuna de nosaltres.

A més a més, venen dies molt complicats de fred i pluges, per eixe motiu us demanem que abrigueu bé als xiquets i xiquetes i que inclòs els fiqueu una manta a la motxilla. Com ja sabeu una de les mesures de seguretat més importants és assegurar una bona ventilació a les aules el que implica que les finestres estiguen obertes el màxim temps possible. Farà molt de fred? Segur, però és la millor forma de combatre aquest maleït virus a les nostres aules.

Esperem que demà siga un dia de somriures, de retrobada i de compartir els nostres somnis i il·lusions per aquest any que comencem junts.

Gràcies una vegada més per la vostra confiança. Esperem que aquest any que comencem siga un gran any per a tots i totes!

Cuideu-vos i cuidem-nos!