La comissió Café al CRA estrena nou format adaptat a la situació que estem vivint.

Per a això, tenim el plaer de començar fort l’any amb la xerrada de “Disciplina positiva” amb la companyia de Marisa Moya. 

La disciplina positiva és un model educatiu per a entendre el comportament dels xiquets i les xiquetes i la manera d’abordar la seua actitud per a guiar-los en el seu camí sempre de manera positiva, afectiva, però ferma i respetuosa tant per al xiquet/a com per a l’adult.

Es basa en la comunicació, l’amor, l’enteniment i l’empatia per a gaudir de les relacions familiars i dona eines a les famílies per a entendre el comportament dels seus fills/es (fins i tot quan no és adequat) i reconduir-lo amb respecte, sense lluites de poder i sempre positiva.

El 29 de gener tenim una cita a les 17’15 h.

T’ho perdràs

Enviàrem l’enllaç per a la tertúlia més endavant.