Des de la comunitat educativa volem acompanyar a tota la família de Ramonets en aquests dies de dol per la desaparició d’Urbano. Segur que el que ell volguera és que el recordarem com el que és, un showman que fa estendre l’alegria allà on va. Nosaltres gaudirem de la seua vitalitat i la seua rebel·lia, fa un parell de nadals, en el nostre festival. Va ser un musical amb cançons de Ramonets, i quan el grup es va adonar del que havíem fet, no dubtà en presentar-se i liar-la com ells saben.

Cap alumne del CRA Benavites Quart de les Valls, oblidarà aquell moment. Des d’aquell dia la guitarra de Ramonets està a un lloc privilegiat de l’Aulari de Quart de les Valls.

Dilluns sonarà una vegada més Rock en el col·le i altres cançons de Ramonets al nostre centre.

Cap alumne oblidarà mai a Urbano, segur allà dalt els angelets ara són Punk-rockers.