Estimades famílies, alumnat i companys i companyes!

Esperem que estigueu tots i totes bé i que hàgeu pogut carregar energia estes vacances! Demà tornem a l’escola amb il·lusió, energia i ganes per fer front a aquestes 10 setmanes que ens queden. Esperem que amb la col·laboració de tothom com fins ara puga’m continuar sense cap incident ressenyable respecte a la Covid. Tots i totes estem cansats de la situació però cada vegada queda menys i està més a prop la fi d’aquesta terrible situació. Continuem juntes mirant endavant al futur amb esperança i alegria. Tot el professorat continuarà  treballant de valent com fins ara, colze a colze amb tots i totes vosaltres per aconseguir el millor per al nostre alumnat.

Ens venen setmanes molt intenses i carregades d’oportunitats increïbles per a continuar creixent i millorant, així que molts ànims a tothom. Us esperem a totes i tots a la porta de l’escola a la mateixa hora de sempre. Ens veiem demà!!!

Bon inici de tercer trimestre!