S’apropa el període d’admissió i alguns i algunes de vosaltres ens heu preguntat si enguany hi haurà jornada de portes obertes per tal de poder conéixer una miqueta millor la nostra escola. Enguany, atesa la situació de pandèmia que estem patint, i les mesures de seguretat establertes al nostre PLA DE CONTINGÈNCIA, la nostra escola, el CRA BENAVITES QUART DE LES VALLS ha pensat a dur a terme una Jornada de Portes Obertes virtual mitjançant la plataforma TEAMS, que tindrà lloc el dia 24 de maig de 2021, a les 18 hores.

És recomanable que abans de la sessió tingueu l’oportunitat de visitar, per una banda la pàgina web de telematrícula.es on podreu trobar tota la informació respecte a com serà el procés d’admissió d’enguany, i per una altra banda, us animem que passeu per la secció de Qui Som i Com treballem a la nostra web perquè us feu una idea i pugueu preparar-vos totes les vostres preguntes.

A la jornada de portes obertes virtuals us farem una presentació sobre la trajectòria del nostre centre i la nostra forma d’entendre l’educació. També us parlarem d’informació d’interés bàsica per a qualsevol família (horaris, recursos, com treballem…) i a més a més us farem una visita guiada virtual per dins de les instal·lacions per tal que us pugueu fer una idea de com és el nostre centre, si encara no el coneixeu. 

En la nostra web teniu a la vostra disposició molt de material per intentar conéixer-nos millor. Per tal d’agilitzar la reunió podeu enviar les vostres preguntes mitjançant el següent formulari. Tots aquests dubtes seran resolts en directe al final de la Jornada.

Us esperem!

24 de Maig de 2021, a les 18 hores

Enllaç a la Jornada de Portes Obertes Virtuals

Enllaç a la Jornada de Portes Obertes Virtuals

Enllaç a la reunió de TEAMS

Abans de la sessió

  1. Visiteu la pàgina web de Conselleria habilitada per al procés d’admissió telematrítula.es
  2. Visualitzeu els apartats de Qui Som i Com treballem a la nostra web.
  3. Formuleu les vostres preguntes a través del formulari.

El dia de la sessió (24/05 a les 18 h)

  1. Accediu al següent enllaç de la plataforma virtual TEAMS
  2. Un cop accediu a la sessió, assegureu-vos que les icones de micròfon i vídeo de la part inferior de la vostra pantalla estan desactivades.
  3. L’equip directiu del centre faran una exposició resumida del nostre centre.
  4. Al final de la presentació, ells i les persones responsables de les diferents àrees donaran resposta a les preguntes que s’hagen rebut durant la setmana.
  5. Si teniu alguna pregunta durant la presentació, podreu formular-la a través del xat de la pròpia sessió.
  6. Durant el Torn obert, al final de la presentació, es donarà resposta a totes les preguntes que s’hagen formulat a través del xat.