La plana web de telematricula.es és la ferramenta de la Generalitat Valenciana per a l’admissió escolar a qualsevol etapa educativa de forma ràpida i senzilla. Únicament amb el teu DNI o NIE a mà! El procés comença per a Infantil i Primària a partir del dia 25 de Maig mitjançant la web telematricula.es

Què és el procés d’Admissió?

És el primer tràmit que es fa dins de la matriculació escolar. Aquest procediment és important per a les famílies que matriculen els fills i les filles  el pròxim curs, per primera vegada, en les aules gratuïtes de 2 anys i en Infantil de 3 anys. També per a la matriculació per a xiquets i xiquetes que volen canviar de centre.

El meu fill/a està escolaritzat en un centre i el voldria canviar a un altre centre, puc participar en aquest procés per a tractar de canviar de centre? 

Per descomptat! A més, mai perdries la plaça en el teu centre d’origen fins que hages formalitzat la matrícula en el nou centre una vegada publicades les llistes definitives d’admissió. Recorda que el procés d’admissió en Infantil i Primària és del 8 al 16 de juny i, en la resta d’etapes educatives, del 17 al 25 de juny.

Com puc estar al dia i informa’t del centre i procés d’admissió i matrícula?

Per tal d’estar a l’última us convidem a descarregar-vos l’app de TELEGRAM i unir-vos al grup d’INFO Som més que un CRA que hem creat!

Aquest grup el podràs aprofitar per estar assabentat de les últimes novetats del nostre centre, tindre de primera mà tota la informació necessària sobre el procés de Telematrícula i conéixer-nos una miqueta més. Entre tots i totes vos mantindrem informats de totes les novetats, normativa, periodes de matrícula i molt més.

Hi ha vacants disponibles a tots els cursos?

Com ja sabeu la nostra escola ha crescut molt en aquests darrers anys i les vacants definitives que podem ofertar no les conéixerem fins el proper dia 24 de Maig. En el moment que sigam sabedors de les places a ofertar no dubteu que les penjarem ací per a fer-vos-ho arribar.

També informar-vos que vacants per als cursos de 3 anys tant en Benavites com en Quart no hi haurà problema i vos convidem a conéixer una miqueta més el nostre projecte, la nostra forma d’entendre l’educació i la nostra forma de treballar a la secció de COM TREBALLEM  d’aquesta web.

Enguany, hi haurà jornada de portes obertes?

Enguany és un curs molt complicat per a fer una jornada de portes obertes, però estem treballant per poder oferir-vos próximament una Jornada de Portes Obertes online amb una xerrada-presentació del centre.

Puc presentar la sol·licitud en paper en el centre?

No. La sol·licitud telemàtica la fas des de casa entrant en telematricula.es

Quan l’hages omplida, es registrarà en el centre sol·licitat de primera opció sense necessitat de presentar-la en paper. No oblides generar i guardar el justificant. Evita desplaçaments.

Però si no tinc accés a mitjans digitals o a internet, què faig?

Només les persones que no disposen d’accés a Internet o d’un document d’identitat han de desplaçar-se a un centre educatiu a fer el tràmit de forma presencial. Han d’acudir al centre educatiu que volen marcar com a primera opció. Per a això, cal aportar el DNI, el NIE, el permís de ciutadà de la Unió Europea o el passaport de la persona que realitzarà la sol·licitud (pare, mare o tutor/a legal).

A més a més informar-vos que en el nostre cas, tenim un GRUP DE TELEGRAM al que us podeu afegir per a enviar-nos les vostres consultes i ajudar-vos en aquest procés tan aviat com puguem.

Quin és el calendari del procés d’admissió per al curs 21-22?