Estimades famílies i companyes i companyes,

Tenim una molt bona notícia per a tots i totes vosaltres! Com ja sabeu el procés d’ADMISSIÓ i prematrícula comença hui amb la publicació de vacants que podem oferir al centre i ha eixit publicat que el curs que ve podrem oferir AULA DE 2 ANYS a l’aulari de QUART DE LES VALLS.

L’oferta de vacants de 2 anys per a l’aulari de Benavites encara està en l’aire perquè és una habilitació com unitat mixta. De moment cal esperar a veure quanta gent interessada hi ha i enviar les previsions a Conselleria per tal d’intentar sol·licitar-la amb els números davant. Des d’Inspecció Educativa ens recomanen el següent:

VULL MATRICULAR AL MEU FILL/A DE 2 ANYS (Nascuts al 2019)

  • Si estàs interessat/ada a matricular al teu fill/a en l’aulari de Quart de les Valls:

Per últim recordar-vos que aquesta vesprada a les 18:00h tenim la Jornada de Portes Obertes VIRTUALS! Vos esperem a tots i totes aquelles persones que estigueu interessades! Si coneixéu gent que estiga interessada agrairíem que els avisareu i els féreu arribar el cartell de la Jornada.

Més informació de la Jornada de portes obertes ací: https://sommesqueuncra.org/blog/2021/05/jornada-de-portes-obertes-virtual/