Estimades famílies, alumnat i companys i companyes!

Ja ha arribat el moment de tornar a trobar-nos, de tornar a escola carregats d’energia, entusiasme, il·lusió, idees i projectes per fer juntes. Com cada any afrontem un nou curs amb quantitat de reptes i somnis a complir per continuar fent de la nostra escola un espai on tothom puga aprendre, créixer i continuar el seu camí personal.

Tal com hem comentat a la reunió de presentació de hui, (reunió que no hem gravat per error disculpeu-nos), enguany continuarem amb les mateixes mesures de seguretat que el curs passat i amb alguns canvis en la nostra plantilla. Aquest curs tractarem d’anar tornant a la màxima normalitat de la millor forma possible sempre respectant les mesures establertes per les autoritats competents en Salut i Educació. Volem tornar a obrir les portes de la nostra escola a la participació activa de tota la nostra Comunitat i per eixe motiu intentarem a poc a poc anar cercant les possibles vies d’actuació perquè tothom puga estar present i aportar el millor de cadascú.

Què cal dur demà a l’escola?

Una motxilla amb esmorzar i aigua i sobretot un gran somriure i moltíssimes ganes d’aprendre i gaudir juntes. No cal res més!

Bé si! Una cosa molt important… ganes de SOMIAR! Com cada any, tots junts, professorat, alumnat i famílies somiarem junts! Cada membre de la nostra Comunitat escriurà el seu somni a una fulla, alumnat de color verd, professorat de color groc i famílies de color taronja. (Les vostres fulles arribaran a casa amb els vostres fills i filles perquè pugueu somiar des de casa). Aquests somnis els arreplegarem tots i els treballarem des de la Comissió de somnis del nostre centre per tal d’intentar fer-los realitat a poc a poc. També els penjarem de la forma més visible possible perquè tothom puga sentir que forma part de la nostra escola i que entre tots i totes somiem junts per una escola millor.

Com diu Coral Elizondo en el seu últim article a la revista GUIX de l’editorial Graó: Somiar és veure possibilitats, és crear mons imaginables, és caminar cap a la utopia, cap aquest horitzó que es mou quan caminem. I juntament amb aquest somni possible hi ha el canvi de mirada, però també l’alteritat, el reconeixement, la justícia social i, sobretot, la superació de pràctiques segregadores en l’educació i des de l’educació.

Somiar per la construcció de l’escola democràtica és un somni compartit pel qual hem de lluitar totes les persones compromeses amb l’educació. Per eixe motiu li preguntarem a tot el professorat, l’alumnat i a vosaltres les famílies: Quin és el teu somni?

Us deixem la presentació que hem compartit a la reunió per a que tothom pugueu llegir-la en tranquilitat i veure els horaris d’entrada i eixida.

MESURES COVID 2021 – 2022

Us esperem a tots i totes demà! Qualsevol dubte ja sabeu que ens el podeu fer arribar mitjançant correu electrònic al correu del centre: 46028041@edu.gva.es o bé mitjançant la plataforma de telegram a @DireccioSommesqueunCRA.

Gràcies per la vostra confiança!