Estimades famílies, companys i alumnat!

El dia 8 de setembre comencem les classes! Queden tan sols dos dies per aquest dia, un dia carregat d’il·lusió, energia i alegria però a la vegada també carregat de temors i incerteses. Enguany, pels motius que tots coneixeu tampoc serà un dia “normal” d’entrada i benvinguda al centre, continuarà sent com el curs passat una tornada a les aules diferent. Ens hauria encantat poder tornar com sempre, amb una festa de benvinguda, música, disfresses, alegria… però aquesta vegada tampoc podrà ser. Encara així farem que el nostre alumnat estiga segur, tranquil, seré i es trobe com si estiguera a casa. Entre tots i totes de segur que aconseguirem que el nostre alumnat trobe l’escola com si fos la seua llar, un lloc on poder parlar obertament, compartir el que sent i continuar el seu creixement personal.

Quan falten unes quantes hores, des de l’Equip Directiu volem demanar-vos a tots i totes que ens ajudeu a fer de la nostra escola un espai segur on tothom es puga desenvolupar plenament. Us demanem un esforç en la puntualitat, en la responsabilitat diària i en l’aplicació de les normes de seguretat establertes al nostre protocol. Som conscients que no és senzill, però si tots i totes tenim paciència i fiquem el millor de cadascú segur que tot anirà bé. El curs passat ho vam fer superbé i aconseguirem que la nostra escola fos un espai segur, evitant així una gran quantitat de confinaments. Enguany volem continuar així, fent de l’escola un espai segur i tranquil, on tothom es puga sentir bé i on poder continuar creixent en junts i aprenent juntes.

També informar-vos dels dies lectius, no lectius, festes i períodes vacacionals així és més fàcil que pugueu organitzar-vos:

Com ja sabeu el nostre horari és de Jornada partida i que el mes de SETEMBRE és exclusivament de matí. Ja en OCTUBRE començarem amb l’horari habitual de matí i vesprada. Vos deixem els horaris.

Com ja sabeu, les entrades i eixides estan adaptades al nostre PLA DE CONTINGÈNCIA, per eixe motiu són escalonades. Us deixem també un mapa amb les diferents entrades i eixides durant el mes de setembre als dos aularis, Benavites i Quart de les Valls. Qualsevol dubte ja sabeu que podeu adreçar-vos directament o bé per telèfon o bé per correu electrònic a l’equip directiu.

AULARI DE BENAVITES

AULARI DE QUART DE LES VALLS

I per acabar, el més important de tot. Donar-vos les gràcies de tot cor a les famílies per confiar plenament en la nostra escola i en el nostre claustre i tot el seu treball, però sobretot, volem donar les gràcies als companys i companyes per tot l’esforç que estan fent aquests dies per aconseguir posar en marxa tot el centre amb nous projectes, reptes i desitjos. Ells són el motor que fa possible que la nostra escola siga l’escola de tots i totes per a tots i totes. Ells i elles són les que fan realitat que tothom estiguem representats, valorats i escoltats.

A la fi el que volem és fer nostre l’inici d’un llibre de Silvia Majoral recomanat pel nostre company Xema, on ens recorda que l’inici d’un nou curs escolar és una pàgina en blanc d’un llibre que anem escrivint entre totes i tots.

Un ventall infinit de possibilitats, un repte, una il·lusió, garbuixos d’idees… La gran diferència en són el nombre d’actors. Davant d’una pàgina en blanc hi ha el que escriu, en una classe hi ha molts més protagonistes: la mestra, els infants, les famíllies, l’entorn… tots hi participen. Començar cada setembre és una aventura incerta, rica i sorprenent.

Aquesta és la nostra història, i aquesta l’escrivim junts.

Gràcies!