Estimada Comunitat Educativa,

Com ja sabeu tot el claustre del nostre centre ja està treballant de valent per fer realitat i possible un curs nou totalment presencial, sense incidents i carregat d’il·lusió i de somnis a fer realitat amb tots i totes vosaltres. L’equip directiu a soles podem dir una cosa sobre el professorat que tenim:

“Estem molt orgullosos del gran equip humà amb el qual comptem, amb tots ells i elles, serà molt senzill continuar el nostre camí cap a una escola democràtica, participativa, dialògica, inclusiva i en valencià. Gràcies per estos primers dies de treball tan intens que heu realitzat.”

Enguany, tornem a comptar amb cares noves que esperem que ens acompanyen durant molts anys. Només podem dir-vos que hem vingut carregats d’energia i ganes per fer d’aquest curs un curs on tot el nostre alumnat puga gaudir de l’educació que es mereix. Respecte a l’organització del centre i les mesures higiènic-sanitàries pràcticament no hi ha canvis amb relació al curs anterior. Ja sabeu que la maleïda pandèmia encara està ací i que les mesures COVID continuen en marxa, per cautela i precaució. Estem fent tot el que està a les nostres mans per poder garantir espais de qualitat amb una atenció tan personalitzada com siga possible. També comentar-vos que som conscients de la necessitat de tornar a obrir la nostra escola a la participació de les famílies i per eixe motiu enguany introduirem novetats respecte al curs passat de les que a poc a poc us anirem informant i sempre en base a la situació sanitària del moment. Un dels nostres objectius es poder tornar a la normalitat com més aviat millor per continuar creixent en comunitat i fent realitat el nostre PEC.

Ací teniu a part de l’equip professional que estarà amb els vostres fills i filles:

Des de l’Equip Directiu i el claustre farem tot el possible per garantir com el curs passat una #TornadaSegura a les aules. Anem a continuar amb l’entrada escalonada, horaris d’entrada i eixides diferenciades, una bona ventilació, higiene permanent i sobretot garantint la distància de seguretat entre tots els grups de convivència estable. La setmana que ve us presentarem el nostre pla de contingència actualitzat. Una vegada aprovat el penjarem en la web perquè tothom tingueu accés a ell i pugueu llegir-lo en tranquil·litat.

També informar-vos que tenim una pàgina en aquesta web anomenada FAQs COVID-19 on trobareu totes aquelles preguntes que us feu contestades per l’Equip Directiu de la millor forma possible. Podeu anar enviant-les al correu que hem habilitat: covid19@sommesqueuncra.org

Segurament també us pregunteu quins seran els i les mestres dels vostres fills i filles. Doncs ací us passem la relació de mestres i en quin grup estaran:

Per finalitzar informar-vos que enguany el menjador compta amb una novetat molt important que podeu trobar a les INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE CENTRES DOCENTS SOBRE LA GESTIÓ ECONÒMICA I FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR EN ELS CENTRES DOCENTS DE TITULARITAT DE LA GENERALITAT PER AL CURS 2021/2022. En ella explicita:

3.1 Per al curs acadèmic 2021/2022 el preu de la minuta per comensal/dia que hauran d’abonar les persones usuàries del servei de menjador escolar no podrà ser superior a 4,25€, en Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria

3.3 En el cas d’una falta d’assistència degudament justificada, no està permés el cobrament a la persona usuària de cap quantitat en concepte de monitors o despeses indirectes.

Amb aquesta nova normativa la quota mensual de menjador serà fixa i només es descomptaran els dies degudament justificats (malaltia, confinament…). Per poder fer una bona gestió del menjador us demanem per favor que ompliu el següent formulari i us apunteu al llarg de la setmana:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsaRI20Yk99lzOfsKl-3cHOGcH1_IpowFOGo_W4dfnMUwa9A/viewform?usp=sf_link

És importantíssim! Per favor!

Gràcies per la vostra paciència i la vostra confiança!

Dilluns més informació!