Estimades famílies, alumnat i companys i companyes!

Com ja sabeu un dels pilars fonamentals de la nostra escola és la democratització del centre afavorint la participació activa de tota la Comunitat Educativa en la seua vida! Per eixe motiu estem molt contents de dir-vos que després d’un curs tant complicat com el del curs passat per fi ens fiquem en marxa en la seua reactivació i continuació. Algunes d’aquestes comissions duent ja molts cursos treballant de valent, altres es reactiven ara i altres comencen de nou. Per eixe motiu, volem aprofitar aquest inici de curs per tornar a oferir-les, activar algunes d’elles i animar a tota la comunitat a que participe activament.

A més a més us deixem un video explicatiu que Què són, què no són i com funcionen les comissions al CRA.

També us adjutem un parell de cartells explicatius.

En els próxims dies us anirem informant de la primera data de reunió de cada comissió per a que pugueu participar des del principi. Teniu un correu electrònic per a resoldre tots els vostres dubtes al respecte de com participar a comissions@sommesqueuncra.org.

Animeu-vos i participeu en la vida del centre!