Estimades famílies:

 

Des d’IRCO volem abans que res agrair la vostra confiança en el servici de menjador que prestem diàriament en el vostre centre escolar. La nostra vocació de proveir un servici de menjador de la màxima qualitat, ens fa perseguir millores constants en l’àmbit de l’alimentació i de l’educació que suposen un benefici per a tots vosaltres.

En aquest sentit tenim el plaer d’informar-vos de la posada en marxa de la nova  App IRCO MENÚS. Esta nova App disposa, entre altres, de les funcionalitats següents: notificacions instantànies des del menjador per a saber com ha menjat l’alumne, notificacions del centre, consulta diària del menú, planificació del menú mensual, recomanacions sobre el sopar, informació nutricional, etc.

Per a descarregar l’App pots fer-ho des del  PLAY STORE si disposes d’un dispositiu amb Android o bé des de l’APP STORE si ho fas amb iOS (Apple). En tots dos casos pots buscar-la amb el text “IRCO MENÚS”.

Important!

Comprova que tens l’última versió instal·lada abans de continuar, en cas contrari no podràs completar el registre. Visita la botiga d’Android o Apple per a comprovar-ho.

Abans de procedir al registre, et recomanem que visualitzes el vídeo que t’ajudarà durant el procés. Si tens algun tipus de problema, pots obrir una incidència omplint el formulari de suport. Pots realitzar les dues accions en la web http://www.ircoapp.com

Durant el registre, després de completar les dades de cada alumne has de prémer el botó “AÑADIR ALUMNO”. Si volem afegir a més d’un alumne (cas de germans) introduirem les dades del nou alumne i tornarem a prémer “AÑADIR ALUMNO”. Una vegada tinguem tots els alumnes afegits, podrem comprovar la llista mitjançant el botó “Ver alumnos añadidos”. Des d’aquesta pantalla podrem verificar i eliminar alumnes si ens hem equivocat. Tornant a la pantalla anterior podrem introduir novament les dades correctes i repetir el procés. Una vegada estiguem segurs que les dades són correctes, premerem al botó “REGISTRAR”.

El codi d’instal·lació es únic per a cada alumne, cal tenir un codi d’instal·lació (carta) per a cada alumne.

 

Dades per a procedir al registre de l’aplicació:

Codi de QUART DE LES VALLS: fcsg

Codi de BENAVITES: bkgl

Codi d’instal·lació: 9ubd9j

 

Si eres usuari d’iPhone, la primera vegada que òbrigues l’App s’obrirà en mode demostració. Per a procedir al registre has de prémer sobre els tres punts de la part superior dreta i es desplegarà un altre menú en què has de prémer l’opció “CONFIGURAR CUENTA”. Després només has de prémer sobre el text “¿Aún no tienes cuenta? Regístrate” i omplir les dades que sol·licita el formulari.

Et recordem que la recepció de les notificacions no depén de l’App, sinó de la configuració del teu dispositiu. Alguns models bloquegen la recepció de notificacions per estalviar energia. Revisa la configuració del teu dispositiu.

Esperem que aquesta aplicació siga del vostre grat, i en cas de necessitar alguna ajuda, a IRCO estem a la vostra completa disposició per a poder solucionar-ho.

 

Atentament:

IRCO,S.L.

1. INSTRUCCIONES USO APP 2. SOPORTE PARA FAMILIAS VLCCARTEL CÓDIGO REGISTRO FAMILIAS C.Rodenas