Estimada Comunitat Educativa,
Estem vivint un moment molt complicat, on milers per no dir milions de persones estan fugint d’una guerra o més ben dit, d’una invasió cruel i injustificada. Com bé sabeu moltíssimes persones s’ha oferit per acollir a les seues cases famílies refugiades que han fet milers de quilòmetres sense res més que el que duen damunt en la recerca d’un poc de pau i tranquil·litat per als seus fills i filles. La nostra comarca és i serà sempre una comarca acollidora, i per eixe motiu, comencen a arribar als nostres pobles i a la nostra escola alumnat refugiat.

Per a nosaltres és un orgull com a poble i com a escola poder ajudar en la mesura de les nostres possibilitats a què la infantesa d’aquests alumnes no es veja truncada per la guerra i que les seues famílies puguen continuar somniant amb un futur millor.

Hui donem la benvinguda al nostre centre a dos alumnes, i altres que vindran, amb els braços oberts. La diversitat ens enriqueix i la inclusió d’aquest alumnat en el nostre dia a dia és una mostra més que realment ens creguem que les diferències ens uneixen i no ens separen. Us convidem a continuar treballant de valent per fer del nostre món un món millor per a tothom, on els drets humans siguen respectats i cadascú de nosaltres puga arribar allà on vulga arribar.

Estem convençuts que entre tots i totes podem transformar el món que habitem.

Per un món en pau i sense violència!

#Somfamiliesacollidores #Somescolaacollidora