Estimada Annie,

En nom de tota la Comunitat educativa, famílies, alumnat i professorat volem agrair-te públicament tot el que has fet per poder passar aquest curs amb nosaltres. La teua estància com auxiliar de conversa en el nostre centre ha suposat un creixement personal per a tots i totes. Gràcies a tú i a la teua família els nostres xiquets i xiquetes han aprés molt més del que et pugues imaginar.

Gràcies pel gran esforç econòmic que has fet per vindre de tan lluny i passar 8 mesos ací amb nosaltres, estància en la que segurament has perdut diners i que encara així estàs agraida per tot el que has viscut amb nosaltres. Gràcies per tota l’estima rebuda cadascun dels dies que has estat amb nosaltres. Gràcies perquè sempre has tingut un somriure i una bona cara per a tothom. Gràcies per entendre i comprendre les necessitats dels nostres xiquets i xiquetes. Gràcies per compartir amb nosaltres la teua experiència i els teus coneixements de la llengua. Gràcies per haver estat sempre disposada a col·laborar en tot el que et demanàvem. Gràcies per tot el temps extra que has dedicat per preparar-te les sessions junts als companys i aconseguir traure el màxim de cadascun dels nostres alumnes. Gràcies per compartir la teua cultura, la teua forma de pensar, la teua forma d’agrair les coses i per estar sempre disposada a ajudar-nos en tot el que necessitàrem Gràcies a tú i a la teua família per l’esforç que heu fet deixant la vostra llar venint als nostres pobles amb totes les dificultats que això suposava… Gràcies per demostrar-nos que quan un realment vol alguna cosa ningú ni res pot parar-lo.

Gràcies, gràcies per tot! Et tirarem molt i molt a faltar.

Esperem que en la nova etapa que comences pugues continuar ensenyant amb la mateixa dolçor i la mateixa il·lusió a milers de xiquets i xiquetes com els nostres. Et desitgem que tingues molta sort i que aconsegueixes acomplir els teus somnis.

Bon viatge Annie!

————————————

Dear Annie,

On behalf of the entire educational community, families, students and teachers, we would like to publicly thank you for all you have done to be able to share this school year with us.

Your stay as a language assistant at our school has made a highly positive impact in our lives, helping us to grow both professionally and personally.

Kids have learned from you and your family much more than you can imagine

Thanks for all the affection we have received from you each day. Thanks for always having a smile and kind words for everyone. Thanks for embracing and understanding the needs of our students. Thanks for sharing your experience and your English language knowledge with us. Thanks for always being willing to collaborate in everything we asked for. Thanks for all the extra time you have invested planning lessons and activities with your coworkers in order to get the most out of each of our students. Thanks for sharing your culture and being so grateful, always willing to help us with everything we needed.

Thanks to you and your family for the effort made, leaving your home behind to come to our towns, with all that this entails. Thanks for showing how dreams do come true when we believe and take action.

Thank you, thank you for everything! We will miss you so much!

Now that you are about to start a new chapter in your life, we all hope that thousands of kids can benefit from your sweetness and enthusiasm when teaching. We wish you the best of luck and the fulfillment of your dreams and projects.

Have a save and nice trip back home Annie!

Love,

Families, students and teachers at CRA Benavites-Quart de les Valls