Dilluns iniciem un nou curs!!!

Dilluns iniciem un nou curs!!!

Estimades famílies, alumnat i companys i companyes!

Ja ha arribat el moment de tornar a trobar-nos, de tornar a l’escola carregats d’energia, entusiasme, il·lusió, idees i projectes per fer juntes. Com cada any afrontem un nou curs amb quantitat de reptes i somnis a complir per continuar fent de la nostra escola un espai on tothom puga aprendre, créixer i continuar el seu camí personal.

Enguany és un any molt especial perquè per fi podem tornar a ser l’escola que érem fa dos cursos. Per fi podem tornar a obrir les portes a la participació i continuar creixent en tots els àmbits. Enguany volem fer moltíssimes coses que havíem deixar de fer i per eixe motiu volem que també us carregueu d’energia i entusiasme per fer de la nostra escola una escola millor per a tothom.

Què cal dur el dilluns a l’escola?

Una motxilla amb esmorzar i aigua i sobretot un gran somriure i moltíssimes ganes d’aprendre i gaudir juntes. No cal res més!

Bé si! Una cosa molt important… ganes de SOMIAR! Com vos diem cada any, tots junts, professorat, alumnat i famílies somiarem junts! Si la nostra escola és la que és enguany va ser perquè fa ja més de 10 anys que un pare es va atrevir a somiar en veu alta. Gràcies a d’ell i al seu somni hui som qui som. Els somnis ens uneixen i ens ajuden a visualitzar un futur d’escola que potser en moments determinats pensem que no es pot aconseguir. Us convidem a que ens envieu els vostres somnis al correu electrònic bustiadesomnis@sommesqueuncra.org. Aquests somnis els arreplegarem tots i els treballarem des de la Comissió de somnis del nostre centre per tal d’intentar fer-los realitat a poc a poc. També els penjarem de la forma més visible possible perquè tothom puga sentir que forma part de la nostra escola i que entre tots i totes somiem junts per una escola millor.

Com diu Coral Elizondo en el seu últim article a la revista GUIX de l’editorial Graó: Somiar és veure possibilitats, és crear mons imaginables, és caminar cap a la utopia, cap aquest horitzó que es mou quan caminem. I juntament amb aquest somni possible hi ha el canvi de mirada, però també l’alteritat, el reconeixement, la justícia social i, sobretot, la superació de pràctiques segregadores en l’educació i des de l’educació.

Somiar per la construcció de l’escola democràtica és un somni compartit pel qual hem de lluitar totes les persones compromeses amb l’educació. Per eixe motiu li preguntarem a tot el professorat, l’alumnat i a vosaltres les famílies: Quin és el teu somni?

Us esperem a tots i totes el dilluns! Recordeu ser puntuals i que tothom entrarà per la porta principal a les 09:00 h.

Qualsevol dubte ja sabeu que ens el podeu fer arribar mitjançant correu electrònic al correu del centre: 46028041@edu.gva.es o bé mitjançant la plataforma de telegram a @DireccioSommesqueunCRA.

Gràcies per la vostra confiança!

By |2022-09-09T17:07:43+01:00setembre 9th, 2022|Categories: Benavites, General, Quart de les Valls, Tauló d'anuncis|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top