Informació inici de curs 2022-2023

Informació inici de curs 2022-2023

Estimades famílies, companys i alumnat!

El dia 12 de setembre comencem les classes! Queden tan sols dos dies per aquest dia, un dia carregat d’il·lusió, energia i alegria amb un equip de mestres espectaculars. Enguany amb moltes cares noves disposades a donar el millor de si mateix per aconseguir una escola espectacular. Trobarem molt a faltar als companys i companyes que enguany no tornen 🙁

Després de 2 cursos maleïts per la pandèmia per fi tornem a la normalitat. Moment per recuperar tot allò que feiem i que ens definien com a escola. Per eixe motiu, el primer dia, tots i totes entrarem per la porta principal. Us esperem a tots i totes, alumnat i famílies acompanyants. Preguem màxima puntualitat.

LES PORTES S’OBRIRAN A LES 09:00 DEL MATÍ. Preguem que sigueu respectuosos amb la xicalla i que els deixeu l’espai que necessiten evitant aglomeracions i espentes innecessàries.

Volem tornar d’una forma molt especial i per eixe motiu no podem contar-vos res més.

IMPORTANT: Infantil de 2 anys i de 3 anys de Benavites no comencen les classes fins el dimarts 13 per evitar que s’asusten el primer dia amb tanta gent 🙂 El nostre objectiu del primer dia és fer que tot el nostre alumnat estiga segur, tranquil, seré i es trobe com si estiguera a casa. Entre tots i totes de segur que aconseguirem que el nostre alumnat trobe l’escola com si fos la seua llar, un lloc on poder parlar obertament, compartir el que sent i continuar el seu creixement personal.

Quan falten unes quantes hores, des de l’Equip Directiu volem demanar-vos a tots i totes que ens ajudeu a fer de la nostra escola un espai segur on tothom es puga desenvolupar plenament. Us demanem un esforç en la puntualitat, en la responsabilitat diària i en l’aplicació de les normes de convivència establertes al nostre centre. Som conscients que no és senzill, però si tots i totes tenim paciència i fiquem el millor de cadascú segur que tot anirà bé. És importantíssim que l’escola siga un espai segur per a la xicalla i per això és importantíssim que siguem sempre respectuosos amb tota la gent que ens envolta, especialment amb els protagonistes de l’escola.

La confiança en el professorat és fonamental i una bona connexió família-escola és vital per poder aconseguir el millor per als nostres fills i filles. Us demanem per favor que davant qualsevol dubte, suggerència, problema o inquietut vos fiqueu en contacte amb el vostre tutor/a de referència per tal de poder buscar una solució.

També informar-vos dels dies lectius, no lectius, festes i períodes vacacionals així és més fàcil que pugueu organitzar-vos:

Com ja sabeu el nostre horari és de Jornada partida i que el mes de SETEMBRE és exclusivament de matí. Ja en OCTUBRE començarem amb l’horari habitual de matí i vesprada. Vos deixem els horaris.

 

Com ja sabeu, les entrades i eixides estan adaptades des de fa dos cursos. Considerem que eixa entrada relaxada en horaris diferents ha sigut molt beneficiosa per l’alumnat. Per eixe motiu anem a continuar de la mateixa forma durant aquest curs.

DILLUNS 12 DE SETEMBRE: Entrarem tots junts per la porta principal, tant en Quart com en Benavites.

Per entendre les entrades i eixides la resta de dies del curs us deixem també un mapa de com estaran organitzades als dos aularis, Benavites i Quart de les Valls. Qualsevol dubte ja sabeu que podeu adreçar-vos directament o bé per telèfon o bé per correu electrònic a l’equip directiu.

AULARI DE BENAVITES

AULARI DE QUART DE LES VALLS

I per acabar, el més important de tot. Donar-vos les gràcies de tot cor a les famílies per confiar plenament en la nostra escola i en el nostre claustre i tot el seu treball, però sobretot, volem donar les gràcies als companys i companyes per tot l’esforç que estan fent aquests dies per aconseguir posar en marxa tot el centre amb nous projectes, reptes i desitjos. Ells són el motor que fa possible que la nostra escola siga l’escola de tots i totes per a tots i totes. Ells i elles són les que fan realitat que tothom estiguem representats, valorats i escoltats.

Vos deixem també l’organització de les tutories i nom de tot l’equip del centre:

Gràcies per tot!

By |2022-09-08T18:19:41+01:00setembre 8th, 2022|Categories: Benavites, General, Quart de les Valls|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top