Iniciem un nou curs amb energia renovada!

Estimada Comunitat Educativa,

Com ja sabeu, tot el claustre del nostre centre ja està treballant de valent per fer realitat i possible un curs nou amb tota la seua il·lusió i energia. Enguany tenim moltes cares noves que s’incorporen amb ganes de nous reptes, propostes i il·lusió per aconseguir fer de la nostra escola una escola millor.  L’equip directiu a soles podem dir una cosa sobre el professorat que tenim:

“Estem molt contents pel gran equip humà amb el qual comptem i per la il·lusió mostrada des del primer dia en que ens vam retrobar. Tenim la sensació que amb tots ells i elles serà molt senzill continuar el nostre camí cap a una escola democràtica, participativa, dialògica, inclusiva i en valencià. Gràcies per aquests primers dies de treball tan intens que esteu realitzant.”

Enguany trobarem molt a faltar a mestres que han estat amb nosaltres els darrers anys i que ens han ajudat a ser com són, a créixer com escola amb noves idees, noves propostes i nous reptes. A tots ells i elles només els podem agrair tot el treball que han fet i totes les hores de dedicació que han donat de forma completament altruista. Sempre estarem amb els braços oberts per a que puguen tornar a la nostra, la seua escola.

Tots i totes hem vingut carregats d’energia i ganes per fer d’aquest curs un curs on tot el nostre alumnat puga gaudir de l’educació que es mereix. Respecte a la situació de la COVID-19, podem dir-vos que enguany tornem a ser com érem abans de la pandèmia. Tornarem a ficar en marxa tots els projectes que es van veure tallats per la maleïda pandèmia. Tornarem a obrir la nostra escola a la participació de les famílies com feiem abans i per eixe motiu enguany introduirem novetats respecte al curs passat de les que a poc a poc us anirem informant i sempre en base a la situació sanitària del moment. Un dels nostres objectius es poder tornar a la normalitat com més aviat millor per continuar creixent en comunitat i fent realitat el nostre PEC.

Segurament també us pregunteu quins seran els i les mestres dels vostres fills i filles. Doncs ací us passem la relació de mestres i en quin grup estaran. A més a més també teniu la relació de tot l’equip docent que estarà treballant amb els vostres fills i filles:

Des de l’Equip Directiu i el claustre farem tot el possible per garantir una educació de qualitat per a tots i totes. Respecte a les mesures higiènico-sanitàries, encara que no són obligatòries, anem a continuar amb l’entrada escalonada, horaris d’entrada i eixides diferenciades, una bona ventilació i una correcta higiene de mans.

Per finalitzar informar-vos que enguany el menjador compta amb una novetat molt important que podeu trobar a les INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE CENTRES DOCENTS SOBRE LA GESTIÓ ECONÒMICA I FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR EN ELS CENTRES DOCENTS DE TITULARITAT DE LA GENERALITAT PER AL CURS 2022/2023. En ella explicita:

3.1 Per al curs acadèmic 2022/2023 el preu de la minuta per comensal/dia que hauran d’abonar les persones usuàries del servei de menjador escolar no podrà ser superior a 4,25€, en Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria

3.3 En el cas d’una falta d’assistència degudament justificada, no està permés el cobrament a la persona usuària de cap quantitat en concepte de monitors o despeses indirectes.

Amb aquesta nova normativa la quota mensual de menjador serà fixa i només es descomptaran els dies degudament justificats (malaltia, confinament…). Per poder fer una bona gestió del menjador us demanem per favor que us fiqueu en contacte amb el vostre tutor/a i el comuniqueu el més aviat possible si farà ús de menjador al mes de setembre.

Enguany la responsable de menjador serà Tere, i us podreu comunicar directament amb ella mitjançant el correu electrònic de menjador@sommesqueuncra.org

Per finalitzar, informar-vos que enguany tornem a revitalitzar les comissions, grups de treball on famílies, professorat i alumnat treballen de forma conjunta per fer realitat somnis i objectius de tota la Comunitat Educativa. Us convidem a participar activament en elles. De moment vos presentem als coordinadors de les actuals comissions que tenim en marxa.

Si us animeu a participar no patiu que d’ací poquet us ficarem els contactes i la forma de participar!

Gràcies per la vostra paciència i la vostra confiança!

Després o demà més informació 🙂

By |2022-09-06T18:26:54+01:00setembre 6th, 2022|Categories: Benavites, General, Quart de les Valls|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top