Iniciem un nou curs amb energia renovada!

Iniciem un nou curs amb energia renovada!

Estimada Comunitat Educativa,

Com ja sabeu, tot el claustre del nostre centre ja està treballant de valent per fer realitat i possible un curs nou amb tota la seua il·lusió i energia. Enguany tenim moltes cares noves que s’incorporen amb ganes de nous reptes, propostes i il·lusió per aconseguir fer de la nostra escola una escola millor.  L’equip directiu a soles podem dir una cosa sobre el professorat que tenim:

“Estem molt contents pel gran equip humà amb el qual comptem i per la il·lusió mostrada des del primer dia en que ens vam retrobar. Tenim la sensació que amb tots ells i elles serà molt senzill continuar el nostre camí cap a una escola democràtica, participativa, dialògica, inclusiva i en valencià. Gràcies per aquests primers dies de treball tan intens que esteu realitzant.”

Enguany trobarem molt a faltar a mestres que han estat amb nosaltres els darrers anys i que ens han ajudat a ser com són, a créixer com escola amb noves idees, noves propostes i nous reptes. A tots ells i elles només els podem agrair tot el treball que han fet i totes les hores de dedicació que han donat de forma completament altruista. Sempre estarem amb els braços oberts per a que puguen tornar a la nostra, la seua escola.

Tots i totes hem vingut carregats d’energia i ganes per fer d’aquest curs un curs on tot el nostre alumnat puga gaudir de l’educació que es mereix. Respecte a la situació de la COVID-19, podem dir-vos que enguany tornem a ser com érem abans de la pandèmia. Tornarem a ficar en marxa tots els projectes que es van veure tallats per la maleïda pandèmia. Tornarem a obrir la nostra escola a la participació de les famílies com feiem abans i per eixe motiu enguany introduirem novetats respecte al curs passat de les que a poc a poc us anirem informant i sempre en base a la situació sanitària del moment. Un dels nostres objectius es poder tornar a la normalitat com més aviat millor per continuar creixent en comunitat i fent realitat el nostre PEC.

Segurament també us pregunteu quins seran els i les mestres dels vostres fills i filles. Doncs ací us passem la relació de mestres i en quin grup estaran. A més a més també teniu la relació de tot l’equip docent que estarà treballant amb els vostres fills i filles:

Des de l’Equip Directiu i el claustre farem tot el possible per garantir una educació de qualitat per a tots i totes. Respecte a les mesures higiènico-sanitàries, encara que no són obligatòries, anem a continuar amb l’entrada escalonada, horaris d’entrada i eixides diferenciades, una bona ventilació i una correcta higiene de mans.

Per finalitzar informar-vos que enguany el menjador compta amb una novetat molt important que podeu trobar a les INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE CENTRES DOCENTS SOBRE LA GESTIÓ ECONÒMICA I FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR EN ELS CENTRES DOCENTS DE TITULARITAT DE LA GENERALITAT PER AL CURS 2022/2023. En ella explicita:

3.1 Per al curs acadèmic 2022/2023 el preu de la minuta per comensal/dia que hauran d’abonar les persones usuàries del servei de menjador escolar no podrà ser superior a 4,25€, en Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria

3.3 En el cas d’una falta d’assistència degudament justificada, no està permés el cobrament a la persona usuària de cap quantitat en concepte de monitors o despeses indirectes.

Amb aquesta nova normativa la quota mensual de menjador serà fixa i només es descomptaran els dies degudament justificats (malaltia, confinament…). Per poder fer una bona gestió del menjador us demanem per favor que us fiqueu en contacte amb el vostre tutor/a i el comuniqueu el més aviat possible si farà ús de menjador al mes de setembre.

Enguany la responsable de menjador serà Tere, i us podreu comunicar directament amb ella mitjançant el correu electrònic de menjador@sommesqueuncra.org

Per finalitzar, informar-vos que enguany tornem a revitalitzar les comissions, grups de treball on famílies, professorat i alumnat treballen de forma conjunta per fer realitat somnis i objectius de tota la Comunitat Educativa. Us convidem a participar activament en elles. De moment vos presentem als coordinadors de les actuals comissions que tenim en marxa.

Si us animeu a participar no patiu que d’ací poquet us ficarem els contactes i la forma de participar!

Gràcies per la vostra paciència i la vostra confiança!

Després o demà més informació 🙂

By |2022-09-06T18:26:54+01:00setembre 6th, 2022|Categories: Benavites, General, Quart de les Valls|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top